MónTerrassa
Una saxofonista de Terrassa, a la semifinal del talent Prodigios
  • CA

El talent musical ‘Prodigios’ a La1 està realitzant una tercera edició carregada de riures, emocions i molt talent. El jurat està format pel coreògraf i ballarí Nacho Duato, la soprano Ainhoa Arteta i el director d’orquestra Andrés Salado, a més del tenor José Manuel Zapata i el compositor Lucas Vidal. En total, han passat per les tres fases classificatòries 27 candidats, d’entre 8 i 17 anys i classificats en tres disciplines (cant, instrumental i dansa), en les quals han hagut de demostrar el seu talent per acabar apoderant-se del títol de “Prodigi de l’any”.

En la tercera gala del programa vam comptar amb la participació d’una jove de Terrassa. Gisela Dekort, de 16 anys, va pujar dalt de l’escenari amb el seu saxofon i va convèncer no només al públic sinó també al jurat. La seva interpretació del “Scaramouche-Brazileira”, animant a tots els presents en el plató de Prodigis, va causar sensació. El conseller Mario Marzo va arribar dir: “Has fet que allò que és realment difícil sembli fàcil”.

D’aquesta manera, Terrassa comptarà amb una semifinalista en la pròxima gala que tindrà lloc el dissabte 3 d’abril a les 22h. Cada membre del jurat escollirà el millor en cada disciplina perquè passi directament a la final. Els sis semifinalistes restants tindran una segona oportunitat en duels directes dins de la seva categoria per fer-se amb les tres últimes places del talent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa