“Sant Jordi era de Terrassa i el drac de Sabadell”

Dos joves terrassencs preten compartir aquelles coses que fan única la nostra ciutat.

AmbOrgull, el projecte que dos joves terrassencs van posar en marxa fa uns mesos per reivindicar l’orgull de pertinença a la ciutat, regalarà 3.000 punts de llibre coincidint amb la diada de Sant Jordi a través de les petites llibreries locals amb l’objectiu de fomentar la compra a aquests establiments. El primer amb la frase en clau d’humor “Sant Jordi era de Terrassa i el drac de Sabadell” i l’altra amb una il·lustració de la rosa de Sant Jordi.

Les llibreries que s’han adherit a la iniciativa i que repartiran els punts de llibre de manera gratuïta a partir d’aquest dimarts són la llibreria “Cinta”, “La Temerària”, l“Atenea”, “Synuisa” i  “Re-Read”.

Gerard Rius i Rubén Carreto, els impulsors de la iniciativa, expliquen que “davant d’una festa tan important i sabent la delicada situació que ha viscut i viu el sector cultural del nostre país, crèiem que era necessari fer una petita acció com aquesta per tal de fomentar la compra a les petites llibreries locals”. Així doncs, animen a tothom que vulgui un dels seus punts de llibre es dirigeixi a qualsevol de les llibreries que el repartiran i aprofitin la visita per fer la compra del llibre de Sant Jordi en aquell establiment.

Un compte d’Instagram i botiga online

AmbOrgull” va començar el juliol del 2020 amb un compte d’Instagram i ja acumula més de 2.700 seguidors i desenes de publicacions amb fotografies de racons únics de la ciutat i frases amb dites o anècdotes de Terrassa totes en clau d’humor. Els impulsors del projecte també expliquen que durant els propers dies presentaran nous productes (tots elaborats a través d’empreses de la ciutat) que es vendran a través de la seva pàgina web així com altres accions i activitats per reivindicar l’orgull terrassenc. 

Nou comentari