MónTerrassa
“Sant Jordi era de Terrassa i el drac de Sabadell”
  • CA

AmbOrgull, el projecte que dos joves terrassencs van posar en marxa fa uns mesos per reivindicar l’orgull de pertinença a la ciutat, regalarà 3.000 punts de llibre coincidint amb la diada de Sant Jordi a través de les petites llibreries locals amb l’objectiu de fomentar la compra a aquests establiments. El primer amb la frase en clau d’humor “Sant Jordi era de Terrassa i el drac de Sabadell” i l’altra amb una il·lustració de la rosa de Sant Jordi.

Les llibreries que s’han adherit a la iniciativa i que repartiran els punts de llibre de manera gratuïta a partir d’aquest dimarts són la llibreria “Cinta”, “La Temerària”, l“Atenea”, “Synuisa” i  “Re-Read”.

Gerard Rius i Rubén Carreto, els impulsors de la iniciativa, expliquen que “davant d’una festa tan important i sabent la delicada situació que ha viscut i viu el sector cultural del nostre país, crèiem que era necessari fer una petita acció com aquesta per tal de fomentar la compra a les petites llibreries locals”. Així doncs, animen a tothom que vulgui un dels seus punts de llibre es dirigeixi a qualsevol de les llibreries que el repartiran i aprofitin la visita per fer la compra del llibre de Sant Jordi en aquell establiment.

Un compte d’Instagram i botiga online

AmbOrgull” va començar el juliol del 2020 amb un compte d’Instagram i ja acumula més de 2.700 seguidors i desenes de publicacions amb fotografies de racons únics de la ciutat i frases amb dites o anècdotes de Terrassa totes en clau d’humor. Els impulsors del projecte també expliquen que durant els propers dies presentaran nous productes (tots elaborats a través d’empreses de la ciutat) que es vendran a través de la seva pàgina web així com altres accions i activitats per reivindicar l’orgull terrassenc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa