MónTerrassa
S’amplien les localitats per assistir a l’espectacle “Cobertura”, a Terrassa
  • CA

Bruno Oro i Clara Segura tornen a ser parella artística amb Cobertura, una comèdia inspirada en la sèrie de TV3, Vinagre, on es fiquen a la pell d’una infinitat de personatges. Amb l’entrada en vigor de l’ampliació d’aforament al 70% a cinemes i teatres a partir d’aquest dilluns, el Centre Cultural de Terrassa ha ofert noves localitats. La funció tindrà lloc aquest diumenge 30 de maig a les 18h.

Cobertura és una història hilarant i tendre sobre l’amor, el desamor, l’èxit i el fracàs i que gira entorn del món del cinema i de com les noves tecnologies estan afectant les relacions humanes. Aquesta obra és el debut en la direcció de Clara Segura, i Bruno Oro és coautor del text juntament amb Alejo Levis que va escriure Immortal i Life Spoiler. Entre els personatges que interpreta la parella no hi faltaran alguns homenatges a la sèrie Vinagre, com les caixeres del supermercat Yeni i Eli. Una obra que comptarà amb suport de vídeo – assistim a l’estrena d’una pel·lícula – i que inclourà al públic en l’espai escènic com a protagonista actiu de la trama.

Les dades
Cobertura
Diumenge, 30 de maig, a les 18h
Preu: 20€
Durada: 90 min
Més informació

Venda d’entrades: Taquilla Centre Cultural Terrassa Rambla d’Ègara, 340 Terrassa (dilluns a dissabtes de 16 a 20h i una hora
abans de la funció) Per internet www.fundacioct.cat Per telèfon al 902 180 677

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa