MónTerrassa
Roser Cabacés guanya el Ciutat de Terrassa Agustí Bartra de poesia
Roser Cabacés, guanyadora del Ciutat de Terrassa Agustí Bartra de poesia
Roser Cabacés, guanyadora del Ciutat de Terrassa Agustí Bartra de poesia | Rafel Casanova – BCF

!--akiadsense-->

La regidora de Cultura, Rosa Boladeras va presidir aquest dimarts l’acte d’entrega dels XVII Premi Ciutat de Terrassa Agustí Bartra de poesia, II Premi Ciutat de Terrassa Anna Murià de contes en català i l’XI Concurs de narracions curtes Josep Soler i Palet. A l’acte d’entrega dels guardons, celebrada al vestíbul de la Casa Soler i Palet, també hi han participat membres del Jurat dels premis així com representants de les entitats organitzadores i col·laboradores dels guardons.

L’Ajuntament de Terrassa convoca aquests premis literaris de forma anual, amb la col·laboració d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals i l’Ateneu Terrassenc. En aquesta edició, l’acte d’entrega no s’ha obert al públic i ha consistit en el lliurament dels premis a les persones guardonades, adaptant l’acte per poder complir amb les actuals mesures de seguretat i prevenció. En aquesta edició, la guanyadora del Ciutat de Terrassa Agustí Bartra de poesia ha estat Roser Cabacés amb l’obra “Aiguaneix”. El premi consisteix en la publicació en edició comercial del seu llibre. L’Ajuntament de Terrassa facilitarà la publicació de l’obra en regim de coedició amb Pagès Editors.

Pel que fa a la segona edició del Premi Ciutat de Terrassa Anna Murià de contes en català, el guardó ha estat per Eva Llobet Martí amb l’obra “Totes les famílies felices”. Com a premi, l’editorial Voliana publicarà el llibre guanyador i entregarà una dotació de 1.000 euros a l’autora.

Premi Ciutat de Terrassa Anna Murià de contes en català per Eva Llobet Martí
Premi Ciutat de Terrassa Anna Murià de contes en català per Eva Llobet Martí | Rafel Casanova – BCF

!--akiadsense-->

Per últim, i pel que fa al XI Concurs de narracions curtes Josep Soler i Palet, s’han concedit tres premis. El tercer premi, dotat amb un lot de llibres per valor de 60 euros gentilesa de la llibreria La Temerària i dues entrades per assistir a un espectacle de l’Auditori Municipal, el Teatre Principal o el Teatre Alegria ha estat per a Antoni López Massó i l’obra “El Cònsul”. El segon premi, dotat amb un lot de llibres valorat en 80 euros gentilesa de la llibreria Cinta i dues entrades per assistir a un espectacle de l’Auditori Municipal, el Teatre Principal o el Teatre Alegria ha estat per a Jordi Baucells Martin amb l’obra “La noia que passejava escaroles”. I, finalment, el primer premi, ha estat per a Antonio Lozano Rabaneda amb l’obra “Pasta de moniato”, que ha rebut un lot de llibres per valor de 120 euros gentilesa de la llibreria La Casa del Libro i dues entrades per assistir a un espectacle de l’Auditori Municipal, el Teatre Principal o el Teatre Alegria.

A més, les deu obres del concurs Soler i Palet seleccionades per part del jurat s’editaran en un llibret virtual que es publicarà el Sant Jordi de l’any vinent a la pàgina web de la xarxa de biblioteques municipals. D’altra banda, cadascun dels autors i autores de les 10 obres seleccionades rebran una còpia impresa, un diploma així com dues entrades per assistir a un espectacle de l’Auditori Municipal, el Teatre Principal o el Teatre Alegria quan la situació sanitària ho permeti.

El primer premi del concurs de narracions curtes ha estat per a Antonio Lozano Rabaneda
El primer premi del concurs de narracions curtes ha estat per a Antonio Lozano Rabaneda | Rafel Casanova – BCF

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa