MónTerrassa
Boladeras puja a l’escenari del Nacional amb un clàssic de Sagarra
L'actriu Rosa Boladeras
L’actriu Rosa Boladeras | White Horse / TNC

!--akiadsense-->

El pròxim dimarts, dia 10 de setembre, l’actriu i regidora de l’Ajuntament de Terrassa Rosa Boladeras torna a l’escenari i ho fa per la porta gran, amb un personatge protagonista al Teatre Nacional de Catalunya. Serà amb l’obra La Rambla de les Floristes, un clàssic de Josep Maria de Sagarra. Sota la direcció de Jordi Prat, es podrà veure fins al 24 de novembre.

Es tracta d’un clàssic del teatre català en què ressonen les commocions polítiques de dos moments estructurals en la nostra història recent. Per una banda, l’estrena va ser el març del 1935, mesos després que Lluís Companys proclamés l’Estat Català. Per una altra, l’obra està ambientada poc abans de la revolució de la Gloriosa de 1868, amb què es posaria fi a les tres dècades del regnat d’Isabel II.

A la Rambla de les Flors, s’hi passegen amb tota promiscuïtat les múltiples facetes de la calidoscòpica realitat barcelonina. Testimoni d’excepció de les agitacions polítiques, la parada de l’Antònia ofereix perfums i colors a tothom que s’hi vol acostar, mentre resta fidel al passeig que l’ha vist créixer. I avui, vuit dècades després que Josep Maria de Sagarra escrivís la seva oda al carrer més emblemàtic de Barcelona, la Rambla continua vertebrant les confluències de la nostra realitat.

Acompanyant l’actriu egarenca hi haurà Clara Altarriba, David Anguera, Albert Ausellé, Marina Gatell, Berta Giraut, Antònia Jaume, Davo Marín, Carme Milán, Albert Mora, Carol Muakuku, Albert Pérez, Xavier Ripoll i Jacob Torres.

Comprar entrades clicant aquí

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa