MónTerrassa
RevoluSonats estrena el nou disc amb un concert a Terrassa
  • CA
RevoluSonats presenta nou disc
RevoluSonats presenta nou disc | Cedida

!--akiadsense-->

Ara més que mai (Casa de la Música Records, 2020) és el títol del primer àlbum del projecte RevoluSonats liderat pel raper terrassenc Mohi Lee. El disc, que surt amb el segell que han creat les Cases de la Música per donar suport a grups novells, estarà disponible a totes les plataformes digitals a partir d’aquest divendres 24 de gener. El Vapor de la Casa de la Música de Terrassa acollirà l’estrena en directe el divendres dia 15 de febrer a les 20h.

RevoluSOnats van néixer amb la idea de participar del Pregó Alternatiu de les Festes de la Mercè 2016 amb el Rap per la independència, una cançó a favor de independència i el dret a decidir. Els tres components inicials: Mohi lee, Aleixandrous i Sandro el Critiko, es coneixen de l’escena del rap a Terrassa.

Ara Mohi Lee reprèn la iniciativa per publicar un primer disc de to reivindicatiu i social, Ara més que mai, que presentarà en directe, ja sigui en solitari o amb col·laboracions. Setze temes de lletres reivindicatives, generacionals i molt relacionades amb el context polític actual, amb les reivindicacions de gènere, el racisme i les desigualtats en general. Aquest disc ha estat creat per Mohi Lee amb la col·laboració dels cantants Don Trapala i Kasterdam, Marcus FM, Hereus del Beat, Eluss MC i Dunia Belkhil, i dels músics Lord Phoenix, Aleixandrus i dels productors: 4to Elemnto i Ziro Zen.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa