MónTerrassa
Els Reis enviaran un missatge personalitzat als infants de Terrassa
  • CA

Els Reis d’Orient es tornen a posar a disposició per enviar missatges personalitzats als infants de Terrassa. Melcior, Gaspar i Baltasar seran els encarregats de fer arribar el vídeo individualitzat a les llars de la nostra ciutat que així ho desitgin. Es tracta d’una iniciativa que es va engegar l’any passat i que va obtenir molt d’èxit, motiu pel qual s’ha decidit repetir l’experiència. “Hem apostat per mantenir una iniciativa que ajuda a dur la màgia i la il·lusió a moltíssimes llars. Pensem que, respectant i mantenint les tradicions, podem introduir novetats que ens ajudin a celebrar un Nadal més transversal i igualitari”, ha manifestat la regidora de Cultura, Rosa Boladeras.

El projecte és gràcies al treball conjunt entre l’Ajuntament i un grup d’emprenedors terrassencs, els quals han desenvolupat un software únicament i específic per a Terrassa. A més, es compta amb un equip de producció audiovisual que s’encarrega de gravar el missatge i fer-lo arribar a les famílies que ho hagin sol·licitat. Per fer-ho, només cal omplir un formulari en línia que es troba a l’adreça electrònica clicant aquí. Pares i tutors legals, majors d’edat, podran demanar el vídeo personalitzat dels Reis, el qual inclourà el nom de l’infant, així com altres dades com l’escola, el barri de residència o altres característiques a ressaltar (o millorar) del seu comportament. El formulari recollirà les peticions de les famílies des del proper dilluns 13 de desembre a partir de les 8 h i fins al dia 25 de desembre a les 22 h. A partir d’aquest moment es tancaran les inscripcions i es començarà a treballar en els missatges que les famílies rebran per correu electrònic al llarg del dia 5 de gener mitjançant un enllaç únic que podran compartir amb la família i els amics i amigues.

Aquesta iniciativa està pensada per als infants de Terrassa, i per aquest motiu, es demana estar donat d’alta al padró municipal. En el cas d’aquelles persones que visquin a Terrassa però que encara no estiguin encara empadronades, en el mateix formulari es permetrà continuar omplint les dades i rebre un vídeo, omplint una casella específica per aquests casos.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Guillem a desembre 09, 2021 | 22:17
    Guillem desembre 09, 2021 | 22:17
    Queridos reyes que es un niño muy cariñoso y muy listo y que tiene que mejorar el comportamiento en el cole y hacer caso a la señorita

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa