MónTerrassa
Quim Masferrer porta l’espectacle ‘Bona Gent’ a Terrassa
  • CA

El presentador Quim Masferrer arribarà a Terrassa aquest cap de setmana per presentar ‘Bona Gent‘, l’espectacle on fa “un homenatge al públic en un espectacle únic i impossible de repetir perquè el públic n’és el protagonista”. El presentador de ‘El Foraster’ actuarà a LaFACT Cultural el dissabte 22 a les 21:00h i el diumenge 23 a les 18:00h.

“Sense cap guió previ, Quim Masferrer té la capacitat d’extreure del seu públic les històries més entranyables i íntimes i connectar-les entre elles”, exposa LaFACT en un comunicat. El conegut presentador mostrarà anècdotes i experiències personals del públic igual que fa amb el paisatge humà dels poblets de menys de mil habitants de Catalunya, un format que l’ha portat a l’èxit televisiu i també teatral.

La funció té una durada de 90 minuts, on els espectadors escriuran el transcurs de l’espectacle. Actualment queden les últimes entrades per ambdós funcions, que ja es poden comprar en aquest enllaç. El preu és de 18€.

Sinopsis de ‘Bon Gent’

“Durant anys, dècades, segles, hem aplaudit actors, actrius, dramatúrgies, escenografies, directors… però ens hem oblidat d’una peça clau del teatre: el públic. Quim Masferrer fa un homenatge al públic en un espectacle únic i impossible de repetir perquè el públic n’és el protagonista. Un protagonista, o millor dit: molts protagonistes, que escriuran l’argument d’aquesta experiència”.

El Foraster‘ bat rècords d’audiència

El programa ‘El Foraster’ de TV3, presentat per Masferrer, captiva els espectadors cada dilluns a la nit. El programa bat rècords d’audiència gràcies a moments i històries divertides, emotives i surrealistes. El programa d’ahir dilluns a Pratdip va arribar al 25% de share amb més de 540.000 persones darrere de la pantalla. Unes xifres que demostren que el programa continua agradant, juntament amb els comentaris positius i els aplaudiments que reben a través de les xarxes socials.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa