MónTerrassa
Queralt Lahoz presentarà “Pureza” a la Nova Jazz Cava de Terrassa
  • CA

La cantant catalana Queralt Lahoz aterra a Terrassa aquest 17 d’octubre a la Nova Jazz Cava per presentar el seu primer LP, anomenat “Pureza”, en un concert que s’emmarca dins del festival Terrassa Música Moderna. Poc a poc, Lahoz s’ha anat perfilant com una de les grans promeses del panorama musical. A la producció i al directe l’acompanyen uns músics exquisits i de llarg recorregut com Pau García al Teclat, Marc Soto a la batria i Fede Jahzzvmn com a DJ. Queralt Lahoz té una de les veus més prometedores de l’escena, amb la que pot cantar des d’un bolero clàssic a rapejar al més pur estil dels anys 90.

La música de la gramenenca, i més concretament aquest LP, és una barreja entre soul, hip hop i dancehall, sons que transmet sobre cobles i boleros i que surten dels seus orígens flamencs. L’artista desafia els convencionalismes i és capaç de transmetre la força i la delicadesa pròpies d’una supervivent. Per fer la seva música, es recolza en la genealogia de les dones treballadores de la seva vida i en la seva infància suburbana. Amb aquesta combinació, la cantant desafia els convencionalismes i és capaç de transmetre la força i la delicadesa pròpies d’una supervivent.

Les entrades tenen un preu de 15€ a taquilla i 12€ anticipades, que ja es poden reservar i comprar en aquest enllaç.

Festival Terrassa Música Moderna

El concert de Lahoz és el segon espectacle que ofereix el festival Terrassa Música Moderna. El festival es tracta d’un cicle que aglutina una sèrie de concerts, agrupats en dos períodes anuals, que contemplen diversos estils musicals contemporanis. Després de Queralt Lahoz, serà el torn de Bejo, el 24 d’octubre a les 20:00h a la Nova Jazz Cava, que serà l’últim concert del mes. La programació del festival s’allargarà al llarg del mes de novembre i desembre, i ja es pot consultar a la seva pàgina web

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa