MónTerrassa
La quarta edició de Terrassa Secreta arriba al maig amb cinc noves propostes
  • CA
x
La tercera edició de Terrassa Secreta | MARTA BALAGUER

Terrassa Secreta torna una quarta temporada i segueix sumant noves disciplines a les seves propostes. La premissa, però, segueix sent la mateixa: una quinzena de persones de públic, una terrassa, pica-pica i l’actuació d’un artista sorpresa. L’objectiu d’aquesta proposta artística ideada per la productora artística terrassenca L’Embarral, és aconseguir que el públic de la ciutat s’animi a descobrir nous espais i nous artistes. Qui decideixi apuntar-se a algunes de les sessions no sabrà on va, ja que el punt de trobada serà un lloc públic de la ciutat, ni què va a veure, només la disciplina de la que es tracta.

Aquest any comptaran amb música i teatre, presents des de la primera edició i amb Cinexperience, un format dissenyat especialment per Terrassa Secreta. Seran cinc sessions per un públic molt reduït, només 15 espectadors per cada espectacle. Amb això es busca crear un clima de complicitat entre artistes i públic on tothom se senti com a casa, pugui veure l’espectacle de ben a prop. Les actuacions tindran una durada d’entre mitja hora i quaranta-cinc minuts però després es podrà compartir una cervesa o una copa de vi amb l’artista que hagi actuat.

Per aquesta segona temporada s’han previst 5 sessions: 18 de maig (música), 14 de juny (cinexperience), 20 juliol (teatre), 14 de setembre (música), 5 d’octubre (teatre). Les entrades ja estan a la venta i, a diferència dels anys anteriors, es poden comprar a través d’internet a través d’aquest enllaç o a la web de L’Embarral. Aquest any compten amb la col·laboració de la Casa de la Música de Terrassa, 246 Print, La Revolta, Elena Pino (Restauració de Mobiliari & Art), cerveses La Resclosa, olis Mifers, Marta Balaguer (fotografia) i Gerard Pérez (vídeo).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa