MónTerrassa
Protagonistes Nosaltres estrena “Oh lalà! C’est magnifique”
  • CA

El diumenge 16 de desembre, a les 12 h, la companyia de teatre i música de Fupar, Protagonistes Nosaltres, estrena el seu nou espectacle ‘Oh lalà! C’est magnifique’ al Centre Cultural Terrassa. Al llarg d’una hora, la companyia ens presentarà una comèdia que tracta sobre el desig i la passió per l’espectacle a través d’escenes musicals amb la interpretació del saxofon, el teclat o la bateria, així com amb coreografies i escenes teatrals unides per una argumentació que dona plasticitat i permet l’expressió artística de tots els seus components.

Sobre l’escenari es podrà veure Clotilda, una jove de bona família que vol ser artista, una opció que no està contemplada dins els plans que el seu pare, en Pantalone, té per a ella. El pare vol casar la seva filla amb un jove Capità que podria mantenir la fortuna de la família. Per això, Clotilda fuig a París amb la companyia d’espectacles francesa “Oh lalà”, enamorada del seu protagonista i disposada a convertir-se en artista al seu costat. Però no serà tan fàcil com s’ho havia imaginat: el món de l’espectacle és dur, i Clotilda haurà de treballar de valent per aconseguir ser una estrella. El Pantalone i el Capità viatjaran també a París a busca-la. Una consecució d’embulls entre els protagonistes ens portaran al cor de les companyies d’espectacle i al fons de les passions humanes.

La reserva d’entrades es pot fer trucant al 93 788 36 62 o venint directament a la recepció de Fupar de 8 h a 20 h. La recollida d’entrades s’efectuarà el mateix dia de l’obra al Centre Cultural Terrassa a partir de les 11 h. Les entrades són gratuïtes i es podrà fer una donació voluntària en benefici a Fupar en el moment de recollir les entrades.

Reserva d’entrades

 Les entrades es reservaran directament a Fupar a través del telèfon 93 788 36 62 o presencialment a la recepció de Fupar (c/ campiones olímpiques 36, 08225 Terrassa).

 El preu és donatiu voluntari i els beneficis aniran destinats a Fupar (es podrà fer el mateix dia de la funció al recollir les entrades).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa