MónTerrassa
Prorrogada l’exposició de Laura Iniesta a l’espai La Galeria
  • CA
Una de les pintures que es podrà veure
Una de les pintures que es podrà veure | Laura iniesta

!--akiadsense-->

L’artista Laura Iniesta exposa la seva obra en una mostra anomenada “L’expressivitat de la pinturaa l’espai La Galeria del Centre Cultural Terrassa. La mostra s’ha vist prorrogada fins al pròxim 14 de febrer. L’exposició de Laura Iniesta arriba al Centre Cultural quatre dècades després de la seva primera mostra a Barcelona. Durant aquest temps, l’artista va viure i treballar a l’Equador i Colòmbia, on també va exposar les seves creacions. En tornar a Barcelona, Laura Iniesta es va anar apartant progressivament del realisme màgic i de l’hiperrealisme que l’havien acompanyat en terres americanes. Ella mateixa afirma que el seu treball és com un mirall que reflecteix la seva vida interior.

A través de la seva obra, Laura Iniesta sap transmetre a l’espectador una abundància d’emocions i sentiments que el fan ser partícip també de l’obra, de submergir-se i sentir-se integrat en ella, buscant el diàleg entre l’artista i l’espectador a través de la pintura. Cadascuna de les principals tendències de l’informalisme apareixen en els seus quadres, als quals afegeix certes estètiques orientals com, per exemple, la cal·ligrafia o determinats signes gestuals, fruit dels seus contactes amb la Xina, concretament per la seva participació en la creació de diversos murals de grans dimensions, en què ha pogut expressar-se amb total llibertat.

La seva obra actual és una pintura oberta, lliure i efusiva, on flueixen innombrables aspectes de la vida quotidiana través d’elements artístics com una taca, d’un traç, d’un collage, d’un color, d’una cal·ligrafia o simplement d’una línia que travessa l’espai. En algunes de les seves obres més recents l’espai buit va adquirint més protagonisme, així com el blanc i el negre, apuntant a una certa síntesi formal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa