MónTerrassa
El programa “Cover” torna a apostar per un presentador de Terrassa
  • CA

El programa de TV3 “Cover” torna a apostar per un presentador de Terrassa en aquesta segona edició. Després de l’èxit recollit per Miki Nuñez, ara li arriba el torn al cantant Lildami. No estarà sol, ja que comptarà amb l’ajuda dels experts musicals Manu Guix, Joan Colomo i Mariona Batalla que l’ajudaran a triar la millor cover, la qual rebrà un premi de 10.000 euros.

El talent show musical i 100% online de TV3 torna amb les piles carregades i amb ganes de repetir l’èxit de l’edició anterior, on hi van participar més de 2.000 persones. Aquest any, tornarà a posar a disposició dels fans el repertori musical de cinc artistes i bandes catalans amb la intenció de trobar la millor cover.

El jurat de Cover

El cantant de trap egarenc s’ha guanyat el favor del públic gràcies a la seva faceta més desenfadada com a jurat d’un altre concurs musical que ha arrasat en audiència, “Eufòria”. L’artista de Terrassa ha captivat a tots amb un estil i carisma inconfusibles durant aquests últims anys. Pels creadors del programa, el seu estil i carisma, “combinat amb la seva bona energia i talent musical, el converteix en el presentador ideal per connectar artistes i públic en aquesta nova edició”.

Serà però el jurat, amb un llarg recorregut en el món de la música i la cultura, qui acabarà valorant de la millor manera possible les covers:

  • Manu Guix. Aquest compositor, pianista i cantant català destaca pel seu bon ull a l’hora de descobrir grans talents musicals, treballant en diferents talents show des de fa més de vint anys.
  • Joan Colomo. El cantautor de Sant Celoni aportarà tota la seva sensibilitat artística a l’hora de valorar les covers dels fans.
  • Mariona Batalla. Una noia per a la qual la zona de confort no existeix. Arriba amb tota la seva energia per identificar l’originalitat i la transgressió en totes les propostes.

2.200 covers en la primera edició

A partir del 19 de setembre arribaran els primers continguts d’aquesta nova temporada als perfils del programa i de TV3, on s’anunciaran els grups que formaran part d’aquesta edició amb les ganes de repetir l’èxit passat. La primera temporada, presentada per l’artista Miki Núñez, va rebre un total de 2.200 covers dels grups Nil Moliner, Suu, Els Pets, Buhos i Els Amics de les Arts, permetent a artistes de tots els racons de Catalunya ser vistos per milers d’espectadors, com Marïe Pratt Trio, el grup guanyador de la primera temporada, i Bucòlic, que van començar a treballar amb RGB Músic fent concerts per tot Catalunya després del seu pas pel concurs.

“Cover” és una producció de TV3 en col·laboració amb Mamba Media i una aposta de Televisió de Catalunya per la distribució de continguts “digital first” adreçats als més joves a través dels mitjans digitals de la CCMA.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa