MónTerrassa
La processó de La Borriquita recorrerà Les Arenes de Terrassa

La popular processó de la Borriquita tornarà a

DIUMENGE 10 D’ABRIL
PROCESIÓN DE LA BORRIQUITA

La Hermandad de la Entrada de Jesús en Jerusalem (La Borriquita), organitza la tradicional Procesion de la Borriquita, a Les Arenes. A les 11 es posarà en marxa la Processió , fins arribar a la plaça de Garcia Lorca, per celebrar la Benedicció dels Rams. Els infants són els protagonistes, i els
que faran la Primera Comunió obriran el camí amb els palmons.

Processó de la Borriquita a Les Arenes i La Grípia de Terrassa

PREGÓ : DIVENDRES 8 D’ABRIL

Aquest any comença amb el pregó que es realitzarà a la Parròquia de Sant Cristòfol (Can n’Anglada).

Atès que que la Hermandad del Nazareno de Priego te la seva seu en aquest espai, enguany vivim aquesta novetat de fer-ho al barri. Aquest Pregó vol oferir un tast del que és i significa la Setmana Santa, des de la religiositat popular. La paraula, la música i el cant tindran el protagonisme . El Pregó serà a les 8 de Vespre. L’entrada és lliure.

CERTAMEN DE SAETAS: DISSABTE 9 D ‘ABRIL

A la Sala Crespí , els coneguts saeteros la senyora Ramoni, amic Maqueda i Manolo Linares cantaran les seves saetes, al bell mig d’un espectacle de so, llum i dansa. A aquest espectacle té una segona part al recinte de la Seu d’Ègara. La festa comença a les 7 del vespre de la mà de la Casa de Canjáyar i de la Coordinadora d ‘entitats culturals andaluses.

Per l’entrada es demanà un donatiu de 5 euros .

PASSIÓ A LA SEU D’ÈGARA

Un espectacle sobre la Passió que uneix la Sala Crespí i les Esglésies de Sant Pere. A les 5 hi ha una sessió familiar, tot un espectacle de dansa, cant, ball, paraula, acció i dramatització. A l’entrada es demana un donatiu de 5 euros. A la Sala Crespi es viuen set moments de passió i les set paraules de Jesús , i a les Esglésies de Sant Pere, el pas de la tenebra a la llum, que ens porta a la Pasqüa. I a les 9 de la nit hi haurà la sessió jove amb un estil de paraula i cant diferent.

A la Seu d’Ègara aquesta Setmana Santa de Divendres de Passió a Divendres Sant hi haurà el que s’anomena la Creu de la Llum, que ofereix la parròquia de Sant Pere, i que presidirà els actes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa