MónTerrassa
Tot preparat pel Festival d’Estiu Seu d’Ègara de Terrassa 2018
  • CA
Seu d’Ègara, on es celebrarà el festival | gencat.cat

!--akiadsense-->

Aquest estiu comença una nova edició del Festival d’Estiu Seu d’Ègara, un projecte que va iniciar l’estiu del 2013 i encara continua a l’època més calorosa de l’any. El festival de Terrassa està dedicat a la música escrita per a la formació de cordes, amb l’objectiu de divulgar i permetre investigar la música catalana o també diferents estils musicals.

Durant els últims anys, hem pogut comprovar com aquest projecte d’estiu ha anat creixent cada vegada més, i aquest estiu tampoc ens deixarà pas sense la boca oberta ni la pell de gallina, ja que ens oferirà una setmana de juliol musicalment molt intensa dins de la Seu d’Ègara.

5 postals barroques

(Divendres 13 de juliol a les 22:00h)

La mezzosoprano Mireia Pintó i L’OCT48 ens oferirà música basada en el període del Barroc, on la música instrumental va començar a agafar unes dimensions molt importants i que els grans compositors van desenvolupar un gènere que començava a destacar: l’òpera.

Mireia Pintó, qui posarà veu a l’OCT48 | artists.bcn

!--akiadsense-->

Música al gust de… Josep Pedrals

(Dissabte 14 de juliol a les 22:00h)

Aquest concert ens ofereix una proposta que tracta de poder influir en la tria de la música que es tocarà, una gran idea per formar un fort vincle entre músics i públic.

Els viatgers, MusiCàtnia 2018

(Diumenge 15 de juliol a les 20:00h)

Gaudirem de diverses obres de tres catalans viatgers: Domènech Terradelles, Joan Baptista Pla i Leonora Milà, combinades amb poemes de Carles Riba, Josep Carner i Lluís Ferran de Pol. La flauta estarà en mans de Claudi Arimany i Jep Barceló serà el rapsode.

Comparteix

Icona de pantalla completa