MónTerrassa
Els Premis i Mostra VOC►, també a Matadepera i Castellbisbal

La 6a edició dels Premis i Mostra VOC► –Versió Original en Català-, que organitza Òmnium Cultural, arrencarà el dijous 3 de febrer amb un acte inaugural a l’auditori Sixto Mir de la Ràpita i passarà per prop d’una setantena de sales dels Països Catalans fins al 28 de febrer, entre elles de Castellbisbal i Matadepera. La Mostra estarà adaptada novament al context pandèmic i es podrà gaudir en doble format, presencial i també online. D’una banda, els curtmetratges seleccionats es projectaran en més de 100 sessions presencials a sales d’arreu dels Països Catalans. De l’altra, també estaran disponibles a Filmin, la plataforma de distribució de cinema en línia.

Enguany, el VOC tindrà 12 curtmetratges finalistes, 8 de ficció i 4 documentals, seleccionats d’entre un total de 105. La clausura serà durant el mes de març a Barcelona i comptarà amb una jornada de treball amb tots els finalistes, en què també es farà l’entrega de premis. El jurat del VOC està format per l’actriu Anna Bertran; Tono Folguera, productor de cinema, i Nathalie Modigliani, cofundadora i codirectora de MODIband Projectes culturals.

Matadepera la mostra es farà en dues sessions que tindran lloc, la primera, aquest dissabte 5 de febrer de 2022 a les 17.30 h i la segona el dissabte 12 de febrer de 2022 a les 18 h al Casal de Cultura (c. Pere Aldavert, 4). A Castellbisbal les dues sessions de la mostra es projectaran seguides el 18 de febrer a les 19 h a l’Auditori Els Costals (Av. Pau Casals 16). A cada sessió s’hi mostraran 6 curtmetratges diferents, siguin ficcions o documentals (consultar el programa). A més, durant les sessions es podrà votar al millor curtmetratge. Els més votats s’emportaran el premi del públic al millor curtmetratge de ficció i el premi del públic al millor curtmetratge documental.

Les entrades per a la Mostra presencial, que són gratuïtes, se centralitzaran a través de la pàgina web del VOC, des d’on també es canalitzaran totes les votacions. Les persones que reservin entrada rebran un enllaç per votar.

Nou comentari

Comparteix