MónTerrassa
Els Premis i Mostra VOC►, també a Matadepera i Castellbisbal
  • CA

La 6a edició dels Premis i Mostra VOC► –Versió Original en Català-, que organitza Òmnium Cultural, arrencarà el dijous 3 de febrer amb un acte inaugural a l’auditori Sixto Mir de la Ràpita i passarà per prop d’una setantena de sales dels Països Catalans fins al 28 de febrer, entre elles de Castellbisbal i Matadepera. La Mostra estarà adaptada novament al context pandèmic i es podrà gaudir en doble format, presencial i també online. D’una banda, els curtmetratges seleccionats es projectaran en més de 100 sessions presencials a sales d’arreu dels Països Catalans. De l’altra, també estaran disponibles a Filmin, la plataforma de distribució de cinema en línia.

Enguany, el VOC tindrà 12 curtmetratges finalistes, 8 de ficció i 4 documentals, seleccionats d’entre un total de 105. La clausura serà durant el mes de març a Barcelona i comptarà amb una jornada de treball amb tots els finalistes, en què també es farà l’entrega de premis. El jurat del VOC està format per l’actriu Anna Bertran; Tono Folguera, productor de cinema, i Nathalie Modigliani, cofundadora i codirectora de MODIband Projectes culturals.

Matadepera la mostra es farà en dues sessions que tindran lloc, la primera, aquest dissabte 5 de febrer de 2022 a les 17.30 h i la segona el dissabte 12 de febrer de 2022 a les 18 h al Casal de Cultura (c. Pere Aldavert, 4). A Castellbisbal les dues sessions de la mostra es projectaran seguides el 18 de febrer a les 19 h a l’Auditori Els Costals (Av. Pau Casals 16). A cada sessió s’hi mostraran 6 curtmetratges diferents, siguin ficcions o documentals (consultar el programa). A més, durant les sessions es podrà votar al millor curtmetratge. Els més votats s’emportaran el premi del públic al millor curtmetratge de ficció i el premi del públic al millor curtmetratge documental.

Les entrades per a la Mostra presencial, que són gratuïtes, se centralitzaran a través de la pàgina web del VOC, des d’on també es canalitzaran totes les votacions. Les persones que reservin entrada rebran un enllaç per votar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa