MónTerrassa
Premiat el documental sobre el dia a dia d’una família de Terrassa confinada
  • CA

Òmnium ha fet saber els guanyadors del Festival Confinats en Curt!, uns guardons que formen part dels PremisVOC, creats per l’entitat per tal de fomentar la llengua catalana a l’audiovisual.

El Premi del Jurat, format per l’actriu Anna Bertran, la directora artística Mónica Bernuy i el productor Tono Folguera ha anat a parar a un documental made in Terrassa. Es tracta de Confinats amb una nena de 4 anys de l’egarenc Pol Mallafré. El jurat ha destacat “la seva capacitat de tractar amb humor el confinament amb família, pel ritme del muntatge i pel tractament que se’n fa de la presència a pantalla d’una menor”.

El vídeo, emès per la BBC, explica, de manera dinàmica, divertida però també emotiva, com ha canviat la vida de la família de Ca n’Aurell, i reflexiona sobre els nous hàbits i allò que ha acabat sent important. El reportatge l’ha realitzat el mateix Pol Mallafré -músic i muntador professional- i Anna Pazos l’ha produït.

D’altra banda, el Premi del Públic ha recaigut en la proposta de YouTube Covid-ho jo de Marta Cortina. Aquesta sàtira per remoure consciències ha rebut 342 vots dels 1819 totals. Els guardons s’entregaran a la inauguració del Festival ZOOM, que se celebrarà del 24 al 29 de novembre. El Premi del Jurat es projectarà abans de cada sessió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa