MónTerrassa
El post rock de Böira retorna a la Nova Jazz Cava de Terrassa
  • CA

El post rock del grup musical Böira retorna a la Nova Jazz Cava de Terrassa per presentar el seu nou treball anomenat “Cendres ~ Mineral“. El concert serà el proper diumenge 14 de novembre a les 20:00h del vespre, i s’emmarca dins del festival Terrassa Música Moderna. “Cendres ~ Mineral” és el segon treball de la banda, co-editat per Aloud Music i el propi grup de música.

Amb influències provinents del math rock i el rock progressiu, Böira és un dels referents, des del 2012, del post rock fet a casa nostra; el camí lògic del rock més orgànic i instrumental. “Les seves atmosferes sonores faran posar-te la pell de gallina i la intensitat del seu directe no deixa indiferent a ningú”, afirmen des de Terrassa Musica Moderna en un comunicat.

Böira ha volgut recollir les cendres resultants del seu primer disc i crear alguna cosa. Aquesta va ser la premissa que va portar a la banda a compondre un segon disc. Per aquest motiu, “Cendres ~ Mineral” no es pot entendre sense l’existència de “Si de la runa Naixes”, un primer àlbum que va donar vida i experiències úniques als seus components, donant-los ales per seguir treballant dur, com abans.

Les entrades per al concert tenen un cost de 12€ a taquilla i 10€ si la compra és anticipada.

Més concerts a la Nova Jazz Cava

A part del concert de Böira, Terrassa Música Moderna prepara dos concerts més al llarg del mes de novembre, sense tenir en compte els dos espectacles d’Ikram Bouloum i IHHH & Desilence, que van tenir lloc la setmana passada. El proper diumenge 21, serà el torn del cantant Bigott, un artista “amb una torrencial pulsió creativa, i una desbordant imaginació com a única frontera”. El diumenge 28 actuarà Joana Serrat juntament amb Boria a Terrassa, on la cantautora catalana presentarà el seu retorn amb el seu cinquè àlbum de la seva flamant discografia juntament amb el cantant, guitarrista i compositor terrassenc Lluís Bòria, qui decideix fer un pas endavant en la seva carrera musical presentant el seu projecte més personal: Boria.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa