MónTerrassa
El pop i l’electrònica donaran vida a la quarta edició de Musik al Parc
  • CA

La quarta edició del festival Musik al Parc 2021 arriba aquest dissabte 16 d’octubre de 18:00h a 23:30h a la Masia Freixa i al Parc de Sant Jordi de Terrassa. Es tracta d’un festival familiar musical i cultural, organitzat per Associació Reactiva amb el suport del departament de cultura de l’Ajuntament de Terrassa, que té com objectiu oferir a la ciutat una nova visió sobre l’oci i les activitats artístiques i musicals. Després de l’experiència obtinguda amb l’organització de les anteriors edicions i a causa de les restriccions derivades del Covid-19, l’edició d’enguany es reinventa de nou, i es torna a celebrar a l’aire lliure però en un espai amb control d’aforament i seguint les pautes de seguretat actuals. L’entrada és gratuïta i no cal fer reserva prèvia.

Musik al Parc presenta en aquesta edició una proposta amb horari de tarda i vespre. El primer concert serà a les 19:30h a càrrec de TWIN, on la música electrònica i el Pop es donen la mà. Seguidament a les 20:35h serà el torn de l’artísta local Yudi Saint X, i finalment Bofirax, tancarà l’edició 2021 acompanyat de The Bird Yellow i Blai JS. “Aquesta banda sonora, sumada a una il·luminació arquitectònica especial que podrem gaudir a l’era de la Masia Freixa, donarà com a resultat un espai on gaudir i deixar-se portar pels sentits”, afirma el festival en un comunicat.

Musik al Parc en la seva edició al 2018 | Musik al Parc

Trajectòria del festival

La primera edició de Musik al Parc, es va celebrar el dia 23 de setembre de 2018, al parc de vallparadís, amb una afluència que va voltar els 900 assistents. Durant la jornada es va poder gaudir de concerts d’estils com el soul, reggae, rumba i rock, i activitats infantils diverses, un festival diürn i amb públic intergeneracional. La segona edició, celebrada el 13 de juliol de 2019, va consolidar el projecte com a un acte de ciutat, arribant també als 1.000 assistents. Va ser una jornada d’estiu al parc, on s’hi van afegir altres activitats com el mercat d’artesania, la fira del disc i la zona de restauració. L’edició de 2020, es va veure afectada per la pandèmia, que va obligar a reorganitzar el festival i convertir-lo en un cicle de concerts, que es va dur a terme durant el mes de desembre a les sales de concerts Fred Astaire i Rasa64 de Terrassa. El cicle va ser un gran èxit, on es van programar 8 concerts que van passar per diferents estils, amb una afluència total de més de 1.200 persones. D’aquesta manera, l’edició d’enguany espera superar els 1.200 assistents i seguir amb la tendència ascendent de les edicions anteriors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa