L’actor Peyu serà aquest divendres a Terrassa | Centre Cultural de Terrassa

!--akiadsense-->

El popular humorista català Peyu, habitual als programes d’humor de TV3 i RAC 105, presenta al Centre Cultural Terrassa el seu nou espectacle iTime, aquest divendres 7 d’octubre, a les 9 del vespre. En aquesta obra en Peyu es transforma en una mena d’Steve Jobs a la catalana. iTime Corporation presenta en exclusiva mundial una aplicació revolucionària que permet viatjar en el temps. Ningú millor per presentar un esdeveniment d’aquesta transcendència que un comunicador en majúscules. El que Juli Verne ja va imaginar en la seva mítica novel·la, i que més endavant Herbert George Wells també va escriure, la fantasia de controlar el temps, avui és una realitat.

Més monòlegs a la tardor

El popular actor que va interpretar a el frutero a la sèrie Siete Vidas i que participa a El Club de la comedia, Santi Rodríguez portarà el segon monòleg de tardor el proper 23 d’octubre. Rodríguez presenta Como en la casa de uno (en ningún sitio) una paròdia sobre els espanyols viatjant pel món.

L’11 de novembre Andreu Casanova ironitzarà sobre els moments més coneguts de la famosa trilogia literària 50 ombres de Gray amb el monòleg Cinquanta ombres d’Andreu. Casanova es converteix en el Sr. Grey de Barcelona, acompanyat per Rocío Gutiérrez, actriu que interpreta a Anestèsia, l’alter ego femenina de la Srta. Steele.

Les dades

iTime

Monòleg interpretat per Peyu · POSSIBILITAT D’ENTREVISTAR A EN PEYU

Divendres, 7 d’octubre, a les 21h | Entrada: 15 euros

Venda localitats: www.fundacioct.cat · 93 519 70 39 (dimecres a dissabte de 16h a 21h)

Més informació: http://www.fundacioct.cat/programacio/peyu-%C2%B7-itime/