MónTerrassa
Periodisme i censura a ‘Un tret al cap’, amb Emma Vilarasau, a Terrassa
  • CA
Emma Vilarasau protagonitza Un tret al cap | CAET

!--akiadsense-->

El Centre d’Arts Escèniques de Terrassa (CAET) presenta Un tret al cap, l’obra protagonitzada per tres dones que es troben en moments decisius de les seves vides, interpretades per Emma Vilarasau, Vicky Luengo i Imma Colomer, que acaba de ser reconeguda amb el Premi Ciutat de Barcelona de teatre per la seva interpretació en aquest espectacle i al juliol va rebre també el Premi de Teatre Memorial Margarida Xirgu. Estrenada al Festival GREC 2017, Un tret al cap es podrà veure al Teatre Principal de Terrassa aquest diumenge 18 de novembre a les 18h, essent Terrassa la última parada de la seva gira.

Una reflexió sobre la censura en l’àmbit públic, en aquest cas el periodisme, però també en l’àmbit privat, en aquest cas el familiar. Aquest és el motor de la història amarga i tendra escrita i dirigida per Pau Miró que s’apropa al gènere del thriller periodístic sense renunciar a l’humor ni a la dimensió més íntima dels personatges.

Sinopsi

Tres dones formen un triangle encapçalat per una periodista massa incòmoda per al diari en el qual treballava i que l’acaba d’acomiadar. L’acompanyen en escena la seva germana, que només vol gaudir dels darrers anys de la seva vida en plenitud, i una víctima que exigeix que el seu cas surti a la llum pública. Totes tres han anat a parar a un carrer sense sortida del qual només podran sortir-ne dient aquelles coses que són tan difícils de dir.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa