Pengim, penjam
Pengim, penjam | cedida

!--akiadsense-->

Pengim, penjam celebra 35 anys de companyia amb un espectacle de titelles i música en viu aquest diumenge al Centre Cultural Terrassa. La companyia de Josep Maria Serrat i Mercè Alemany porta Un regal magnífic, inspirat en el conte de Michael Ende El titella de roba.

Petits i grans gaudiran de la música tot vivint les peripècies i aventures d’en Felip, el ninot estimat d’en Pepus que li va regalar l’àvia Serafina. En Felip, quan és rellevat per un altre joguina, no es rendeix mai i sempre mira endavant, buscant la manera de recuperar l’amistat del seu company de joc.

Els adults viuran una regressió a la infantesa amb molta tendresa i emotivitat i els infants podran viure els seus jocs i el dels seus pares. Un regal magnífic és un espectacle de música en viu amb violí, violoncel i piano baix, una cantant i el titellaire Josep Maria Serrat. Des del 1985 la companyia terrassenca, fundada per Josep Maria Serrat i Mercè Alemany, es dedica al teatre d’objectes i als titelles. ‘Ens encanta fer riure a petits i a grans, transmetre emocions, valors i fer volar la imaginació’ explica Serrat.

Fitxa Artística

Titellaire: Josep M. Serrat

Veu: Marta Riba

Violí: Clara Serrat

Violoncel: Maria Serrat

Piano: Xavier Algans

Baix: Pepo Domènech

Direcció: Pengim-Penjam Cia.

Col.laboració en direcció: Manu Aizpuru i Núria Mestres

Composició musical: Pepo Domènech

Veu off-Mare i Àvia: Mercè Alemany

Construcció: Josep M. Serrat i Mercè Alemany

Pintura escenogràfica: Mercè Alemany

Producció: Pengim-Penjam cia.

Agraïments: Montse Moreno, Amadeu Pagès

Les dades:

Pengim – Penjam · Un regal magnífic

Diumenge, 9 de febrer, a les 18h

Preu: 10€

Durada: 50min

Nou comentari