MónTerrassa
Rècord de cinema rodat Terrassa a la cursa pels Gaudí i els Goya
  • CA
Fotograma de la pel·lícula La hija de un ladrón
Fotograma de la pel·lícula La hija de un ladrón | Cedida

!--akiadsense-->

El cinema rodat als platós i localitzacions del Parc Audiovisual de Catalunya i a d’altres localitzacions de la ciutat de Terrassa tindrà una participació rècord a la pròxima edició dels Premis Gaudí amb 8 produccions, tres de les quals són candidates també als premis Goya.

‘La hija de un ladrón’, ‘L’enigma Verdaguer’, ‘La filla d’algú’, ‘La catedral del Mar’ (TV movie), ‘7 raons per fugir’, ‘After the letargy’, ‘El legado en los huesos – Trilogia de Baztan’ i ‘Paradise Hills’, optaran a les estatuetes de la XII edició dels premis de l’Acadèmia del Cinema Català. La gala, presentada per l’actriu Anna Moliner, tindrà lloc el 19 de gener a l’Auditori Fòrum del CCIB.

Quatre d’aquests films -‘7 raons per fugir, ‘La hija de un ladrón’, ‘El legado en los huesos’ i ‘Paradise Hills’- optaran també als premis Goya. Màlaga acollirà la 34a edició de la gala, que se celebrarà al Palacio de Deportes José María Martín Carpena el 25 de gener. L’avançament en la data dels Oscars ha afectat al calendari de tots els guardons de les cinematografies europees.

Un any més, moltes produccions que van escollir la nostra ciutat com a plató obert de rodatge opten als premis més importants de Catalunya i Espanya, “tot un orgull per a una ciutat UNESCO de cinema com Terrassa”, afirmen des del Parc Audiovisual.

Nominacions XII Premis Gaudí 2020

Nominacions 34 Premios Goya 2020

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa