MónTerrassa
Panellet, una de les estrelles del Festival Barna’n’Roll
  • CA
Panellet, un trio potent de Terrassa
Panellet, un trio potent de Terrassa | Cedida

!--akiadsense-->

Un any més, el Poble Espanyol de Barcelona acull l’exitós i consolidat Festival Barna ‘n’ Roll en la seva quarta edició. El dissabte 3 d’agost la Plaça Major del Poble vibrarà durant més de cinc hores al ritme de cinc bandes de referència del punk i el rock. Encapçalen l’espectacular cartell del festival els mítics The Offspring quan es compleixen deu anys del seu últim i memorable concert a Barcelona. L’espera tindrà la seva recompensa amb l’espectacular concert que oferiran al públic del Barna’n’Roll.

El festival comptarà també amb l’actuació de Talco, amb el seu punk rock californià, i Propagandhi, que portaran el seu inconfusible hardcore melòdic. Acabaran d’enamorar els amants del gènere la imparable banda punk sueca The Baboon Show, Blowfuse amb el potent estil que combina punk, rock clàssic, hardcore i lletres àcides, i Panellet, un power trio de Terrassa que combina la velocitat de Ramones i la canterella de The Beach Boys.

El punk i el rock seran els protagonistes a la Plaça Major del Poble, que ja ha estat testimoni privilegiat en anteriors ocasions dels directes de primeres figures del gènere com Bad Religion, Cock Sparrer, The Toy Dolls, S.A., Skatalà, Sick of It All o Descendents, entre molts d’altres.

Més informació i entrades clicant aquí

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa