MónTerrassa
Els paisatges nevats de Manel Rebollo, en una exposició a Terrassa
  • CA

Nova exposició de l’artista terrassenc Manel Rebollo, on podrem gaudir dels seus paisatges nevats. La mostra s’inaugura aquest dissabte, dia 8 d’octubre, a les sis de la tarda a la sala Salvador Alavedra d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals de Terrassa. Porta per títol “Temps de neu”, i es podrà gaudir d’una naturalesa amb una àmplia gamma de llums i colors. Aquesta mostra restarà oberta en el mateix espai expositiu fins al dia 9 de novembre del 2022, amb un horari de dimarts a diumenge de 6 a 8 del vespre.

Calma, silenci i blancor

Manel Rebollo (Badajoz, 1964) és un artista polifacètic resident a Terrassa molt lligat a les arts plàstiques en diversos camps com la poesia visual i la pintura. Dins d’aquesta darrera disciplina ha experimentat un ventall de llenguatges que van de la pintura realista fins a l’abstracta passant per totes les seves variants tant tècniques com matèriques.

En aquesta exposició titulada “Temps de neu” l’artista ens presenta una mostra pictòrica de caire més realista, pintada sobre diferents formats i emprant tècniques mixtes a on intenta captar i representar la neu mitjançant el color. I com aquest blanc va ampliant la seva gamma cromàtica a partir de la llum, l’atmosfera, les èpoques de l’any, i els llocs…

Des dels organitzadors de la mostra expliquen que “tots aquests elements fan que els paisatges en temps de neu els veiem en el seu màxim esplendor. I com la calma i el silenci que embolcalla aquesta neu va apropiant-se de la natura donant aquesta visió d’àmplies sabanes que acaronen amb delicadesa aquesta immensitat de natura”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa