L'obra Llac Rosat
L’obra Llac Rosat | Ignasi Verdós

!--akiadsense-->

Amics de les Arts i Joventuts Musicals inicia la temporada d’exposicions 2019-20 presentant un artista de Terrassa, Ignasi Verdós. Sota el títol de Musique Pictorique, la mostra s’inaugura aquest dijous dia 5 de setembre a les 7 de la tarda, a l’espai La Galeria del Centre Cultural de Terrassa. I es podrà veure en els horaris de dilluns a dissabte, de 16 – 21h i festius de funció, fins al 27 de setembre de 2019.

En l’exposició se’ns mostra diferents paisatges que podríem definir com a bucòlics, plens d’atmosfera, amb unes textures i colors relaxants que transporten al visitant en un somni emboirat amb la ment. Que fa que vagi descobrint llunyanies, boires, arbres, rius. I tot això permet gaudir plenament d’aquestes obres d’una forma imperceptible. Les seves pintures han estat exposades en moltes galeries espanyoles, com també de Por- tugal, França, Àustria, Holanda. I les obres han estat adquirides per a col·leccionistes d ‘Alemanya, Itàlia, Àustria, Turquia, EE.UU.

Qui és Ignasi Verdós?

Ignasi Verdós neix a Terrassa l’any 1934, amb un bagatge ple d’antecedents familiars en el camp del dibuix, la pintura i les arts. Cursa estudis amb el mestre Ramón Cortés i més tard els va continuar a Barcelona. En tornar a Terrassa fa sortides a l’aire lliure amb altres pintors i amics, com en Solá, Salvador Arís, Miquel Piñol, etc., recorrent els entorns de la ciutat i del Parc Natural de Sant Llorenç i del poble de Mura on es va afincar. Interessat amb la figura i el retrat, assisteix a l’Escola Municipal d’Arts Aplicades de Terrassa, on practica diverses tècniques de dibuix i pintura al natural. L’egarenc té el seu estudi-taller i exposició al carrer Escultor Armengol, 96 de Terrassa, on es pot contactar al telèfon 617318481 i i en el seu e-mail ignasi@artverdos.com, així com veure les seves obres en la web “artverdos.com”

L'obra Pics d'Europa
L’obra Pics d’Europa | Ignasi Verdós

!--akiadsense-->

Nou comentari