MónTerrassa
Oriol Paulo s’endinsa a Terrassa en el thriller dramàtic amb ‘Mirage’
Actors i director en el plató del Parc Audiovisual de Catalunya
Actors i director en el plató del Parc Audiovisual de Catalunya | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

El director de Contratemps (2017) i El cos (2012), Oriol Paulo, s’ha endinsat en el terreny emocional amb el seu tercer llargmetratge Mirage. Es tracta d’un thriller sobrenatural que tot i partir d’un interrogant com Paulo sol fer en els seus treballs, té una càrrega dramàtica i sentimental més elevada. “És un thriller que amaga una història d’amor i tot el que passa i els personatges es mouen per amor”, ha afirmat el director en declaracions a l’ACN. La cinta, protagonitzada per Adriana Ugarte i Chino Darín es desenvolupa entre els anys 80 i l’actualitat i explica com una interferència entre dos temps fa que una mare feliçment casada salvi la vida d’un noi que va viure a casa seva fa 25 anys. Les conseqüències de la seva bona acció provoquen una reacció en cadena que fa que desperti en una nova realitat on la seva filla mai ha nascut. Álvaro Morte i Javier Gutiérrez són alguns dels artistes que completen el repartiment.

El jove director Oriol Paulo ha fet una passa més enllà en la seva prometedora carrera i ha decidit crear una cinta amb “major càrrega emocional” i que és “més ambiciosa” i “profunda”. Així ho ha explicat Paulo en el rodatge de ‘Mirage’ al Parc Audiovisual de Catalunya, a Terrassa, on ha descrit el treball com “un thriller que amaga una història d’amor i on tot el que passa i els personatges es mouen per amor”.

“És una mare coratge que lluita desesperadament per recuperar la seva realitat”, explica Adriana Ugarte que relata que a diferència d’altres personatges que ha interpretat i que perseguien superar una realitat amb la qual no estaven satisfets, el cas d’aquesta pel·lícula és totalment contrari. Per Ugarte es tracta d’un film que parla de “l’amor per la vida, l’amor de família i l’amor cap a una cosa tan sagrada com és donar vida i el vincle que es genera en aquests cassos”. Així mateix insisteix que “té una profunditat i un joc d’anàlisis psicològic dels personatges que porta a llocs molt més llunyans i que faran pensar l’espectador”.

La previsió és que la pel·lícula es rodi durant deu setmanes en diferents localitzacions de Barcelona i Les Palmes de Gran Canària i que s’estreni el mes de novembre. La cinta està produïda per Atresmediacine, Think Studio, Colosé Produccions i Mirage Studio AIE, en associació amb Warner Bros Espanya, amb la col·laboració de Atresmedia, Netflix i amb el suport de l’ICEC.

Altres noms que hi prenen part són els de Nora Navas, Miquel Fernández , Mima Riera, Francesc Orella, Albert Pérez, Clara Segura, Silvia Alonso i Aina Clotet, entre d’altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa