MónTerrassa
Finalitza el rodatge de ‘Mirage’ d’Oriol Paulo
  • CA
Actors i director en el plató del Parc Audiovisual de Catalunya | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Aquesta setmana ha finalitzat el rodatge de Mirage, d’Oriol Paula, rodada durant tres mesos als platós del Parc Audiovisual de Catalunya, a Terrassa. Es tracta d’un thriller sobrenatural que tot i partir d’un interrogant com Paulo sol fer en els seus treballs, té una càrrega dramàtica i sentimental més elevada. La cinta, protagonitzada per Adriana Ugarte i Chino Darín es desenvolupa entre els anys 80 i l’actualitat i explica com una interferència entre dos temps fa que una mare feliçment casada salvi la vida d’un noi que va viure a casa seva fa 25 anys. Les conseqüències de la seva bona acció provoquen una reacció en cadena que fa que desperti en una nova realitat on la seva filla mai ha nascut. Álvaro Morte i Javier Gutiérrez són alguns dels artistes que completen el repartiment.

La previsió és que la pel·lícula es rodi durant deu setmanes en diferents localitzacions de Barcelona i Les Palmes de Gran Canària i que s’estreni el mes de novembre. La cinta està produïda per Atresmediacine, Think Studio, Colosé Produccions i Mirage Studio AIE, en associació amb Warner Bros Espanya, amb la col·laboració de Atresmedia, Netflix i amb el suport de l’ICEC.

Altres noms que hi prenen part són els de Nora Navas, Miquel Fernández , Mima Riera, Francesc Orella, Albert Pérez, Clara Segura, Silvia Alonso i Aina Clotet, entre d’altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa