MónTerrassa
L’Orfeó Joventut Terrassenca participa en dos concerts de Singfònia a Oslo
  • CA

L’Orfeó Joventut Terrassenca ha viatjat aquest estiu fins a Oslo, Noruega, per participar en dos concerts amb el grup coral Singfònia, dirigit per Lucia Beresova. L’estada a Noruega va tenir lloc entre el 22 i el 27 d’agost, dates en què l’Orfeó va poder realitzar els seus dos concerts juntament amb altres corals convidades provinents de la resta d’Europa.

Conjuntament amb Singfònia, també participaven en els concerts la coral Norsk Vokalensemble, de Noruega, i la coral Kammerkoret Zug fra Seczecin, de Polònia. Les tres corals va ser convidades a la capital noruega per l’Uniwersytet Technologiezny wSzizcinie, de Polònia, i cada una d’elles va poder presentar el seu programa a nivell individual en cada concert.

A més de cantar el seu programa, però, cada coral va haver de cantar dues cançons dels països representats. Així doncs, Singfònia va haver de cantar dues cançons en polonès i en noruec, i els grups polonesos i noruecs van haver de cantar dues cançons escollides pel grup català. Les cançons escollides van ser “Esta tierra” i “Muntanyes del Canigó“, que van cantar conjuntament. “Van sonar magníficament interpretades per les tres corals a l’hora”, explica Singfònia, que afirma que van sentir una emoció molt gran durant els moment on les tres corals cantaven conjuntament.

La coral catalana ha fet una valoració molt positiva d’aquest viatge i l’experiència de cantar amb altres corals de la resta d’Europa a la capital noruega. Han agraït molt l’acolliment, la generositat, l’afectivitat i l’amistat dels companys i companyes polonesos i noruecs. “Han estat uns dies on vam poder compartir molta música. Reiterem el nostre agraïment pel bon ambient que vam poder compartir en tot moment”, expliquen.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa