MónTerrassa
Oportunitat per descobrir els músics de Terrassa en una marató de concerts
La cantautora Mabel Flores | Terrassa Acústica

!--akiadsense-->

La tercera edició del TAM! Festival de Músics Emergents, que la pluja va obligar a aplaçar el 22 d’octubre, se celebrarà el proper dissabte, 26 de novembre, a l’espai de creació musical El Vapor de la Casa de la Música (c/ de la Mare de Déu dels Àngels, 76). Les activitats programades seran les que ja s’havien previst inicialment: formacions durant el matí, un concert-vermut a càrrec de músics del l’Escola de Música – Conservatori de Terrassa, una taula rodona a primera hora de la tarda i, per acabar, la marató de concerts fins a mitjanit.

El TAM! és un festival organitzat per la Casa de la Música de Terrassa i Bucs Baumann, equipament del Servei de Joventut i Lleure de l’Ajuntament de Terrassa que gestiona l’entitat de promoció cultural Indirecte i amb la col·laboració de l’entitat Final de Trajecte. L’objectiu és donar a conèixer a formacions musicals emergents i donar-los eines per millorar la seva pràctica musical i la difusió dels seus projectes.

La jornada del festival es divideix en dos blocs. Al matí, diferents referents musicals i experts del sector oferiran xerrades i tallers per respondre a les necessitats dels participants. Un cop acabats els tallers, l’activitat es traslladarà a l’Ateneu Candela on, per amenitzar l’hora de dinar, actuarà el grup Black and Blue, format per músics del l’Escola Municipal de Música – Conservatori de Terrassa. Posteriorment, tindrà lloc la taula rodona “Escenaris i músics”, en la que es reflexionarà sobre la salut de la música en directe a casa nostra.

Nou comentari

Comparteix