MónTerrassa
Operación Triunfo torna a Terrassa amb més exigència i més espectacle
  • CA
Presentació aquest dijous al Parc Audiovisual del nou OT
Presentació aquest dijous al Parc Audiovisual del nou OT | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

CLICA AQUÍ PER VEURE LA GALERIA DE FOTOS DE L’ACADÈMIA I PRESENTACIÓ

‘Operación Triunfo’ torna a La 1 amb la seva edició més exigent i innovadora. ‘OT 2020’, el talent musical produït per RTVE en col·laboració amb Gestmusic Endemol, comptarà de nou amb Roberto Leal com a presentador, i asseguren que amb “un dels millors càstings de la seva història i canvis en el jurat, el professorat i la mecànica”. L’objectiu, han explicat és oferir “un espectacle de qualitat, emocionant i amb els millors talents de la música”. El guanyador rebrà un premi en metàl·lic de 100.000 euros.

Més de 10.000 persones es van presentar a les proves celebrades a nou ciutats d’arreu de l’Estat. A la prova final hi van assistir al voltant d’un centenar d’aspirants. 30 han estat preseleccionats i serà al llarg de la Gala 0 quan els espectadors compartiran amb ells la tensió i la intriga per a conèixer als 18 aspirants a entrar en l’Acadèmia. Una acadèmia i uns platós que tornen a estar ubicats al Parc Audiovisual de Catalunya, a la ciutat de Terrassa.

Principals novetats de l’edició 2020

El programa tractarà de desenvolupar la personalitat musical i professionalitzar el perfil dels candidats. Per a això, s’incorporen noves assignatures que potenciaran la composició (en un nou espai de treball en l’Acadèmia), el desenvolupament d’un projecte propi, la producció i la relació amb tots els actors de la indústria. La nova edició porta novetats en la distribució discogràfica, sense una relació directa amb una multinacional, sinó que cada artista canalitzarà el seu futur segons el seu perfil i el seu públic potencial. El programa incorpora a l’Acadèmia la figura d’un mánager per a orientar als concursants i, una vegada que estigui avançat el concurs, s’establiran contactes amb companyies.

OT 2020: acadèmia i nous professors
OT 2020: acadèmia i nous professors | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

El nivell d’exigència augmenta també per la mecànica del concurs. En primer lloc, desapareix el límit de nominats, que abans eren quatre en cada gala. Augmenta la pressió sobre els concursants perquè tots podran ser nominats pel jurat. Els professors, si consideren que no han estat a l’altura, podran abstenir-se de salvar-ne a un. Més tensió i imprevisibilitat fins a l’últim moment.

A més, canvien els privilegis del favorit. L’audiència continuarà triant a un concursant, però aquest no podrà relaxar-se perquè el jurat podrà proposar-lo per a abandonar l’Acadèmia després de la seva actuació. Cada setmana es donarà a conèixer el privilegi del favorit: obtenir un avantatge, cantar en solitari o triar parella, triar repertori o salvar a algú de la nominació.

‘OT 2020’ també sotmetrà les cançons grupals a examen, per la qual cosa els intèrprets hauran de mantenir el lliurament i l’esforç en aquestes actuacions, que són icones de OT.

CLICA AQUÍ PER VEURE LA GALERIA DE FOTOS DE L’ACADÈMIA I PRESENTACIÓ

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa