MónTerrassa
Òmnium Terrassa engega trobades de cafè i poesia
  • CA

L’entitat Òmnium Terrassa engega l’activitat “Trobades de cafè i poesia“, una iniciativa que vol reunir els terrassencs i terrassenques amants de la poesia per reunir-se una tarda i llegir poesia tot prenent un cafè. L’activitat tindrà lloc a la Societat Coral Joventut Terrassenca (Coro Vell), del carrer Sant Marian, número 122, de la ciutat de Terrassa i es duran a terme de manera estable el primer dimecres laborable de cada mes. Les trobades son obertes a tothom i amb accés lliure.

“Des d’Òmnium Terrassa iniciem un grup de poesia per aquelles persones que vulguin gaudir compartint poesia en català amb algun autor o autora convidats tot prenent un cafè”, ha anunciat l’entitat en un comunicat. La primera trobada se celebrarà el proper dimecres 3 de novembre a les 19:00h i hi haurà una primera part amb Marcel Maronas i Ferrera com a convidat, i una segona part oberta a qui vulgui participar-hi i llegir algun poema que li sembli interessant.

Marcel Marona i Ferrera, a part d’escriure, també és conegut per la seva trajectòria com a cirurgià ortopèdic i traumatòleg. Va néixer a Alacant -a la Comunitat Valenciana- l’any 1959 i és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de València. És Director Mèdic del Servei de Traumatologia de l’àrea del Baix Llobregat ASEPEYO a l’Hospitalet del Llobregat i Metge Adjunt Consultor de Traumatologia a la Clínica Can Mora de Sant Cugat.

Tot i així, de manera no professional, Marona i Ferrera també és escriptor i ha publicat diversos llibres de poesia. Alguns d’aquests llibres son Dermis de sorra (Editorial Viena), Asimetria d’un futur d’escuma (Editorial Viena), A bocanit (Editorial Viena), Fulls blaus a contrallum (Editorial Viena), L’arquitectura dels somnis (Editorial Témenos Edicions, SCP), El caminant incert I (Editorial Sunya), El caminant incert IV (Editorial Sunya), El caminant incert II (Editorial Sunya), El caminant incert III (Editorial Sunya), La bèstia del temps (Editorial Viena) i La pluja en un estoig (Editorial Viena),

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa