MónTerrassa
Òmnium Terrassa reprèn les trobades de cafè i poesia
  • CA

Òmnium Terrassa torna a celebrar les trobades de cafè i poesia que van començar el novembre de l’any passat i que es van aturar per fer una pausa durant l’estiu. La primera trobada d’aquest curs es farà aquest dilluns 3 d’octubre a dos quarts de set de la tarda (18:30h) a la Societat Coral Joventut Terrassenca (Coro Vell), del carrer de Sant Marian, 122. L’entitat convida a tothom a passar una bona estona compartint poesia d’un autor o autora mentre es pren cafè.

En aquesta primera trobada hi haurà una primera part amb l’Empar Sáez com a poeta convidada i una segona part oberta a qui vulgui participar-hi. També hi estaran presents el músic Miquel Pujadó i Rosa Aguado com a referent cultural.

Cafè amb poesia a Òmnium Terrassa | Òmnium Terrassa

Trobades de cafè i poesia mensuals obertes a tothom

Les trobades de cafè i poesia són un moment “per compartir poesia en català amb algun autor o autora convidats tot prenent un cafè”, exposen en un comunicat. Són obertes a tothom, amb accés lliure i tenen lloc de manera estable el primer dimecres laborable de cada mes a les 18:30h la Societat Coral Joventut Terrassenca. Informen que l’any passat van tenir molt bona acollida, i esperen repetir-ho amb les trobades mensuals d’aquest curs.

Una mica d’història d’Òmnium Cultural a Terrassa

Aquesta activitat està organitzada per Òmnium Cultural a Terrassa, entitat que “defensem els drets i les llibertats de tots, i treballem per la cohesió social, la llengua, l’educació i la cultura”. Òmnium Terrassa va ser la primera seu territorial d’Òmnium Cultural, fundada l’octubre del 1969. “Amb més de 50 anys d’història, seguim fomentant la cultura, la llengua i la cohesió social i defensant els drets civils i les llibertats dels catalans”, defensen. “La nostra seu inclou els municipis de Castellbisbal, Matadepera, Rellinars, Terrassa, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa