MónTerrassa
Òmnium busca voluntaris a Terrassa per al projecte Mentoria!
  • CA

Òmnium Cultural busca voluntaris/es per a tirar endavant el projecte Mentoria!. Per això ha organitzat per al pròxim dijous dia 20 de gener, a dos quarts de set de la tarda, una sessió informativa -en format telemàtic, on es facilitarà l’enllaç a la xerrada els dies previs- perquè aquelles persones que hi estiguin interessades puguin conèixer o resoldre dubtes al voltant d’aquesta iniciativa. Per participar-hi cal apuntar-se prèviament omplint aquest formulari (clicant aquí). Aquesta sessió va dirigida especialment a persones de Terrassa, Castellbisbal i Matadepera, a més dels municipis del voltant.

Mentoria! és un projecte impulsat des de l’any 2019 de manera conjunta entre Òmnium i l’entitat Punt de referència, en el marc del programa Lluites compartides per un futur millor, en el qual es busca acompanyar, escoltar, orientar i donar suport a un/a jove/a tutelat, en el moment de deixar el centre de menors i fer front a l’emancipació. “Busquem candidats que estiguin interessats a fer aquest acompanyament”, subratllen. Entre les persones inscrites es durà a terme un procés de selecció, segons el seu perfil i formació, per tal que s’adequin a les necessitats i puguin encaixar amb el jove tutelat. En un primer moment, aquestes relacions de mentoria tenien un període de sis mesos, però s’ha decidit ampliar-lo fins als 10 mesos.

“Òmnium és una és una entitat compromesa amb el país i la lluita contra les desigualtats, per fer una societat més justa des de la base, entre tots i totes”, afirmen en un comunicat de presentació del projecte. I subratllen que una manera de fer-ho real és amb l’ajuda d’aquests voluntaris que podran acompanyar el jove en el seu pas a la vida adulta i implicar-se directament a favor de la igualtat d’oportunitats de tot el jovent, la generació d’oportunitats educatives i formatives per millorar la convivència i combatre les desigualtats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa