MónTerrassa
“Oda al (des)amor”, el duet que presenta l’art d’estimar amb música i poema
  • CA

“Oda el (des)amor” és un espectacle músico-poètic d’autor en acústic que presenta “els clars i obscurs de l’experiència d’estimar a partir d’anècdotes biogràfiques”. Es tracta d’un duet format pels terrassencs Marc Baltà, actor, cantant i poeta, i Arnau Ferrer, compositor, arranjador i pianista. L’espectacle es representarà el 26 de novembre a les 20:00h a la Sala Crespi de Terrassa. Formarà part de la programació del FestiVIU, una jornada musical i educativa organitzada per la productora Conte Viu.

Acompanyats de la veu, el piano i la guitarra, Baltà i Ferrer s’embarquen “en un viatge de vivències, sensacions i sentiments que busca culminar en catarsi”. L’espectacle es duu a terme a través d’un recull de peces musicals que mesclen els diferents gèneres que inspiren als dos intèrprets, com l’indie, el pop, la música clàssica o el teatre musical. Les entrades es poden adquirir a través d’aquest enllaç.

Sobre Arnau Ferrer

Arnau Ferrer és un artista compromès amb les realitats minoritàries. Utilitza la música per tractar temes com la mort, el gènere, l’abús o el sexe en clau de metàfora. És autor d’un centenar d’obres, d’entre les quals destaquen: “La Gitanada”, cançó de la colla del Ball de Gitanes de Terrassa, “L’Encabronada”, música per cobla i tabals de la colla de Diables de Sant Cugat del Vallès i “Dones d’aigua”, un recull de cançons de temàtica feminista abordades a través de la mitologia del folklore català. Actualment és director i compositor de Conte Viu.

Sobre Marc Baltà

Marc Baltà és llicenciat en Estudis Anglesos i estudiant d’interpretació professional a l’estudi Nancy Tuñón i Jordi Olivé de Barcelona. Sent passió per l’estudi del gènere i la sexualitat, qüestions que explora a través de la música, el teatre i la poesia. És guanyador de la tercera edició del premi de poesia Marta Pessarodona de Terrassa, i ha participat en diferents espectacles poètics de la ciutat com ara “Dissonàncies” i el festival “Rauxa”.

Durant la seva trajectòria escènica ha trepitjat els teatres de Barcelona i Sabadell amb espectacles com “Spring Awakening” i “El Casament dels Petits Burgesos”, i ha participat en més d’una vintenta de curtmetratges i videoclips. Al 2023 estrenarà el seu nou disc “The Heartache Trinity”, un recull de tres singles a mode de trilogia autobiogràfica on exposa la seva posició envers l’amor romàntic i les relacions sexo-afectives amb els homes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa