MónTerrassa
Oberta la convocatòria del II Premi de Poesia Marta Pessarrodona
  • CA

Des de l’Associació Elixir Poètic, i en col·laboració amb l’Ajuntament de Terrassa, es posa en marxa el II Premi de Poesia Marta Pessarrodona. El 2020 es va crear aquest premi de poesia per a joves en honor a la poeta, traductora i narradora terrassenca, guardonada amb la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya, la Medalla d’Honor de la Ciutat de Terrassa, el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, el Nacional de Cultura, el Prat de la Riba de periodisme i el Rosalía de Castro.

Amb aquest premi es pretén difondre i donar visibilitat a la poesia escrita i audiovisual, donant veu als joves i les joves que ja conviuen amb la poesia i volen compartir-la, o potser, que volen descobrir-la i endinsar-se en aquest món. És un premi obert i accessible a totes les persones fins a 30 anys, es pot presentar en qualsevol idioma i la temàtica és lliure.

Categories i premi

Hi ha dues categories: obra escrita i obra audiovisual, cada una d’elles becada amb una beca de creació de 1.000€ i un pack cultural terrassenc. Les dues persones guanyadores començaran un procés creatiu acompanyades per l’equip Elixir, per a presentar una obra el proper 2022.

El termini de presentació d’obres és el 28 de maig de 2021 (inclòs) i el veredicte se sabrà durant La Ràtzia del Festival Elixir (juny 2021). El jurat està format per Àngels Gregori, Jordi Julià i Andreu Gomila.

Tota la informació per a qui vulgui concursar clicant aquí

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa