MónTerrassa
Obert el termini dels premis Soler i Palet, Agustí Bartra i Anna Murià
  • CA
Els guardonats dels premis Agustí Bartra de Poesia i de Narracions Curtes Josep Soler i Palet
Els guardonats dels premis Agustí Bartra de Poesia i de Narracions Curtes Josep Soler i Palet | AJ. Terrassa

!--akiadsense-->

L’Ajuntament de Terrassa, Amics de les Arts i Joventuts Musicals i l’Ateneu Terrassenc han publicat les bases dels premis Soler i Palet de narracions curtes, Agustí Bartra de poesia i Anna Murià de contes. Enguany, i per tal d’adaptar-se a l’actual situació d’alarma, evitar desplaçaments i facilitar que tothom es quedi a casa, l’organització dels premis ha modificat les bases establint que tots els treballs s’hauran de presentar mitjançant correu electrònic. A més, també s’han allargat els terminis d’entrega en el cas dels premis Anna Murià i Agustí Bartra.

XI Concurs de Narracions curtes Josep Soler i Palet 2020

Fins al 30 de setembre de 2020 es poden presentar les obres candidates a l’XI Concurs de Narracions Curtes Josep Soler i Palet, convocat per l’Ajuntament de Terrassa amb la col·laboració de l’Ateneu Terrassenc. El certamen està obert a totes les persones majors d’edat que visquin a Terrassa o que estiguin vinculades a la ciutat per motius laborals o d’estudi. Els relats presentats, amb una extensió màxima de cinc fulls en format DIN A4 a doble espai i escrits a una sola cara, poden ser redactats en llengua catalana o castellana i amb tema lliure.

Els treballs s’hauran de presentar en format Word, amb lletra Times New Roman 12 o Arial 12 a la bústia de correu electrònic [email protected] indicant al tema del correu “Premi Soler i Palet 2020”, i facilitant les dades personals adjuntes al cos del correu on hi constarà: el títol de l’obra presentada, nom i cognoms de l’autor o autora, telèfon i correu electrònic. El jurat seleccionarà un màxim de 10 relats, dels que sortiran els tres guanyadors. Aquests relats seran publicats en format de llibre electrònic.

Es concediran tres premis. El primer premi serà una targeta-regal per valor de 120 euros per a la compra de llibres. El segon premi, una targeta-regal per valor de 80 euros per a la compra de llibres i el tercer premi constarà d’un lot de llibres. Les persones autores dels deu textos seleccionats rebran també dues entrades cadascuna per a l’Auditori Municipal, el Teatre Principal o el Teatre Alegria. D’altra banda, i al llarg del mes d’abril, estaran disponibles a la pàgina web de l’Ajuntament de Terrassa els 3 treballs guardonats l’any anterior, en versió digital per a la seva consulta i lectura: “L’Enriqueta” -3r premi- de Mònica Bofill; ”Leviatan 4,0″ -2n premi-; de Jordi Martínez i “La Tinyosa” -1r premi- d’Elena Polanco.

XVII Premi Agustí Bartra de Poesia

L’Ajuntament de Terrassa, amb la col·laboració d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals, convoca també una nova edició del premi Ciutat de Terrassa Agustí Bartra de poesia catalana. Es tracta de la dissetena edició d’un guardó que, com en anys anteriors, premiarà una obra original i inèdita escrita en català i amb una extensió d’entre 250 i 500 versos. Els originals hauran de presentar-se per correu electrònic en un document en format PDF a l’adreça [email protected], fins al 31 de juliol de 2020, amb les dades personals adjuntes al cos del correu. L’organització del premi garantirà l’anonimat de la persona participant en el cas que es presenti amb pseudònim. Com en les edicions anteriors, el premi consistirà en la publicació en edició comercial del llibre guanyador. L’Ajuntament de Terrassa facilitarà la publicació de l’obra en regim de coedició amb Pagès Editors i Voliana Edicions.

II Premi Ciutat de Terrassa Anna Murià de Contes

L’Ajuntament de Terrassa, també amb la col·laboració de l’entitat local Amics de les Arts i Joventuts Musicals, convoca així mateix, la segona edició del Premi Ciutat de Terrassa Anna Murià de contes en català. Les obres aspirants a aquest premi hauran de ser originals i inèdites, escrites en català. L’extensió haurà de ser no inferior a 200.000 ni superior a 300.000 caràcters amb espais. Els originals hauran de presentar-se en format PDF i per correu electrònic a l’adreça [email protected] fins al 31 de juliol de 2020, amb les dades personals adjuntes al cos del correu. L’organització del premi garantirà l’anonimat de la persona participant en el cas que es presenti amb pseudònim. En aquesta segona edició del Premi ciutat de Terrassa Anna Murià de contes, l’autor o autora guanyador/a rebrà una dotació de 1.000 euros, atorgada per Voliana Edicions, a més de la publicació de l’obra en edició comercial. Tal com ja s’ha fet en les darreres edicions, l’acte d’entrega dels tres premis serà conjunta, i està prevista per al dimarts 17 de novembre de 2020, a les set de la tarda, a la Biblioteca Central de Terrassa. Més informació a: https://www.terrassa.cat/literatura-i-publicacions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa