MónTerrassa
Núria Escudé, reescollida presidenta de la Unió de Colles Sardanistes
  • CA

Núria Escudé ha estat reescollida per unanimitat com a presidenta de la Federació Unió de Colles Sardanistes de Catalunya (UCS) en el marc de l’Assemblea General Extraordinària, celebrada a la Casa de la Sardana, a Barcelona, aquest passat diumenge, 8 de d’abril. La reelecció d’Escudé -presidenta de l’entitat de Terrassa Amunt i Crits- suposa la seva 2a legislatura al capdavant de l’entitat que aglutina totes les colles de sardana esportiva de Catalunya i el Rosselló. La seva renovació implica continuar la tasca a favor de les colles i els concursos de sardana esportiva que ha potenciat aquests darrers tres anys.

Entre les seves propostes per a aquesta nova legislatura s’hi contempla enfortir la vinculació entre totes les colles i les diverses seccions territorials de l’entitat. La Junta directiva de la UCS manté la seva estructura amb Josep Maria Clavé, com a vicepresident; Joan Casals, com a tresorer i Víctor Cibran, com a secretari. També renoven tots els vocals, i s’hi incorpora Jordi Arbiol.

La UCS es va fundar l’any 1958, de manera que enguany celebra els seu 60è aniversari. Entre les diverses accions previstes per celebrar-ho, hi ha prevista la 1a edició del campionat Copa Catalunya, format colla contra colla i amb sardanes eliminatòries. Aquest nou títol es disputarà a Montblanc, en el marc de la seva celebració com a Capital de la Sardana, el dissabte, 28 de juliol, a les 21:00h.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa