MónTerrassa
La novel·la de l’egarenc Pep Puig pren vida a la gran pantalla
  • CA
Maria Morera interpreta la protagonista del film, la Sara Amat
Maria Morera interpreta la protagonista del film, la Sara Amat | BCNFilmFest

!--akiadsense-->

Aquest divendres, 12 de juliol, s’estrena La vida sense la Sara Amat, la coneguda novel·la del terrassenc Pep Puig Ponsa adaptada a la gran pantalla. El Cinema Catalunya de Terrassa serà una de les sales que projectarà aquesta pel·lícula.

Es tracta de l’òpera prima de la realitzadora Laura Jou i el guió està escrit per Coral Cruz, basat en la novel·la homònima de Pep Puig, guanyadora del Premi Sant Jordi 2015. La pel·lícula narra la història d’en Pep, un nen de 13 anys que està completament enamorat de la Sara Amat, una noia del poble dels seus avis. Una nit d’estiu, la Sara desapareix sense deixar rastre però, al cap d’unes hores, en Pep la troba amagada en la seva pròpia habitació. És llavors quan la jove li explica que ha fugit de casa i li demana quedar-se amb ell durant uns dies.

A la pel·lícula hi apareixen Maria Morera i Biel Rosell, en els papers dels dos joves protagonistes, a més de Francesca Piñón, Jordi Figueras i Anna Sabaté. La vida sense la Sara Amat ha estat premiada en l’última edició del BCN Film Festival amb el Premi de la Crítica i el Premi del Públic. Més recentment ha rebut els Premis del Públic i Millor Direcció de Fotografia al Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada.

Aquesta és la primera producció cinematogràfica de la XAL, la cadena de televisions locals de Catalunya. El projecte ha vist la llum gràcies als acords de col·laboració assolits amb altres grans grups de comunicació, com la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i el Grup Godó. Amb la projecció de “La vida sense la Sara Amat”, el Cinema Catalunya es referma en la seva filosofia de donar suport a les produccions amb accent local.

Els horaris i preus de totes les sessions es poden consultar a través de la pàgina web del cinema: www.cinemacatalunya.cat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa