MónTerrassa
Nova sessió de cinema a la fresca a Terrassa, Vacarisses i Matadepera
  • CA

Aquest mes d’octubre torna el cinema a la fresca a tres municipis de la nostra demarcació: Terrassa, Vacarisses i Matadepera. Es tracta d’una iniciativa de l’Acadèmia de Cinema Català, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, que pretén promoure el cinema fet a casa nostra. El Cicle Gaudí programa per aquest mes, a una cinquantena de municipis de la província, la pel·lícula Les dues nits d’ahir, una pel·lícula sobre el dol de tres joves que han perdut un amic de la infantesa.

El llargmetratge, que va néixer com un projecte de final de carrera, està dirigit per Pau Cruanyes i Gerard Vidal, que signen el guió juntament amb Ignasi Àvila i Eudald Valdi, i protagonitzat per Arnau Comas, Judit Cortina i Oriol Llobet.

Les dues nits d’ahir explica la història de tres amics de la infància marcats per la pèrdua d’un quart col·lega. Una nit d’estiu roben les cendres del mort i emprenen un viatge en cotxe per espargir les seves restes però en aquest trajecte sorgiran els dubtes, les tensions i els records que faran que res sigui com han planejat.

La pel·lícula es projecta en sales i espais de 49 municipis de la província de Barcelona amb l’entrada a 4,5 € i altres descomptes. A Terrassa, hi ha previstes dues sessions. La primera tindrà lloc aquest mateix divendres, 15 d’octubre, al pati de l’AV Egara, mentre que la segona sessió serà el pròxim 22 d’octubre a l’escola Josep Ventalló i Vintró. També es podrà veure a Matadepera (el dia 29 d’octubre) i a Vacarisses (el dia 17 d’octubre).

Calendari de projeccions a la nostra comarca

Castellar del Vallès. Auditori Municipal Miquel Pont. Divendres 17 d’octubre. 19 h

Matadepera. Escola de Música. Divendres 29 d’octubre. 19 h

Palau-Solità i Plegamans. Teatre de la Vila. Dissabte 16 d’octubre. 19 h

Rubí. Teatre Municipal La Sala. Divendres 15 d’octubre. 20 h

Sant Cugat del Vallès. Cinemes Sant Cugat. Dimarts 26 d’octubre. 19.30 h

Sentmenat. Teatre del Coro. Dissabte 23 d’octubre. 20 h

Terrassa. Escola Josep Ventalló i Vintró. Divendres 22 d’octubre. 21 h

Terrassa. Pati A.V. del Barri Egara. Divendres 15 d’octubre. 21 h

Vacarisses. Casal de Cultura. Diumenge 17 d’octubre. 19 h

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa