MónTerrassa
Nova exposició col·lectiva a El Corralito, amb component solidari

El Corralito acollirà una nova exposició Col·lectiva, i aquesta vegada serà a més una jornada solidària. L’entitat obrirà les portes del seu local, ubicat al carrer Sant Leopold, 63, local 1, aquest dissabte, 25 de juny, a les 5 de la tarda i fins a les dotze de la mitjanit. Ho farà amb la intenció de promoure les obres d’artistes residents, així com del col·lectiu sabadellenc Massa. I ho farà tant en disciplines plàstiques i visuals, com pel que fa a les d’arts escèniques i musicals.

Durant l’acte es podrà gaudir de l’actuació de Mireia Juanals, amb el seu work in progress “Fragmentos de una loca”; Lorena Madurga amb “Manchas”; Valeria Pisati amb “Dime cosas y guarradas (catàleg d’imatges de My Mother)”; i Txell Navarro i Marina Turroja amb el seu work in progress “No Flowers”. Pel que fa a les arts visuals, tindrem l’exposició de les obres de les artistes: Ana Madrid, Mónica Boza, Laura Puente, Karla Kratch, Mireia Comas, Cristina Lanau, Gerard Pla, Alejandro Alcolea i Ir y Ser. A més també comptarem amb l’actuació musical dels DJs Nahoomie, Rave_on y Djdelukes, del col·lectiu sabadellenc MASSA.

Campanya per rehabilitar la seu

La Qlectiva és un cicle d’exposicions itinerants enfocat a la difusió i promoció de la creació contemporània jove de les artistes, col·lectius artístics i formacions musicals de la ciutat de Terrassa i la província de Barcelona. És una plataforma paral·lela al circuit institucional d’exposicions, activa des de 2016 i enfocada a donar a conèixer les artistes locals i comarcals amb l’objectiu de fer xarxa artística, apropar l’art a les joves, impulsar la creació i el coneixement dels projectes locals i empoderar les joves en la creació i participació d’aquests.

L’entitat va engegar ara fa unes setmanes una campanya de microcrowdfunding per tal de poder finançar les obres de rehabilitació i ampliació de la seu, que s’ha quedat petita per acollir tantes activitats i residències d’artistes. Actualment ha recollit 3.500 euros però en necessita fins a 5.700 per poder-ho dur a terme. Per això demanen una empenta final, i aquelles persones que consumeixin a la barra que hi haurà a la jornada del dia 25 estaran contribuint a fer-ho possible. També es pot participar a través de la web Goteo, clicant aquí.

L’acte és gratuït i obert a tothom, sense reserva prèvia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa