MónTerrassa
Nous projectes i novetats discogràfiques al novembre a la Nova Jazz Cava
  • CA

La Nova Jazz Cava s’omplirà de nous projectes i presentacions discogràfiques aquest proper mes de novembre. Les presentacions de llançaments de nous àlbums tenen una important presència a la cartellera de directes terrassenca amb treballs de diferents estètiques sonores, amb artistes internacionals i catalans. El programa de concerts estarà caracteritzat per “actualitat i qualitat”, segons han exposat en un comunicat.

El trombonista Steve Turre aterra a la Nova Jazz Cava

La proposta internacional arriba de la mà del trombonista Steve Turre i el seu nou treball “Generations” on es combina “la mestria i l’energia de diferents generacions de músics”. “Una de les cites de la temporada amb un sextet d’alt nivell on militen els joves Wallace Roney Jr a la trompeta, Orion Turre a la bateria, el pianista Davis Alexander, el saxofonista Benjamin Salomon i el contrabaixista Dishan Harper“. El concert serà el proper 19 de novembre a les 22:00h i les entrades ja es poden comprar en aquest enllaç.

Noves propostes catalanes a la Nova Jazz Cava

Es mostra també la producció discogràfica catalana: “Reviurem l’esperit del Hot Club dels anys 30 i 40 des de la visió contemporània de Marta Sierra en el debut de la violinista, que presentarà “Paris Connection”, el seu nou disc d’aires “manouche” enregistrat a cavall entre les capitals catalana i francesa.

Blues, jazz, bluegrass o rumba formen part del repertori de “Baggage” de Joan Pau Cumellas, “capaç de dur el instrument fins a límits sorprenents” amb l’harmònica. Presenta el seu 12è àlbum com a líder acompanyat per una banda de luxe.

I l’art del trio es posa de manifest a l’òpera prima titulada “May I?” de Pau Terol. El pianista reusenc beu de la sonoritat dels grans trios de piano jazz amb referències a Ahmad Jamal i Errol Garner, en un treball on recull tradició i modernitat acompanyat per Pau Lligadas i Joan Terol.

La programació completa, així com l’adquisició d’entrades, es pot consultar en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa