MónTerrassa
Nou conte infantil d’en Pere i la Valentina per la Festa Major de Terrassa
Portada del llibre de Pere i Valentina
Portada del llibre de Pere i Valentina | La Finestra Edicions

!--akiadsense-->

Amb motiu de la festivitat de Sant Pere, La Finestra edicions, llança un nou volum de la seva col·lecció Pere i Valentina dedicat, justament, a les esglésies de Sant Pere. Aquesta vegada, atès el caràcter internacional de la seu d’Ègara, i pensant que els nens i nenes de la ciutat puguin tenir material propi amb què treballar una llengua estrangera, el conte es podrà comprar en català o en anglès.

Els protagonistes d’aquests contes, els germans Pere i Valentina, viatjaran fins a l’any 1190 on, coneixeran, de la mà del fill d’un picapedrer que treballa en la construcció de l’església de Sant Pere, qui vivia a la seu d’Ègara, com vivien i alguns tresors que es desconeixien fins fa poc.

La col·lecció, adreçada a nenes i nens d’entre 4 i 10 anys, està pensada per llegir i compartir en família. Molt ben documentada – tant a nivell de continguts gràfics com textuals- i amb un llenguatge i imatges molt entenedors i visuals, ens trobem amb uns relats que en el seu conjunt són molt entretinguts i divertits.

A aquest tercer títol el seguirà “Pere i Valentina, i la fruita exòtica”, dedicat al 110è aniversari del Mercat de la Independència, viatge en què els nens ens mostraran quins productes es podien trobar en aquell llavors, com es pesava, amb quina moneda es pagava i altres dades de molt interès.

Tots els contes segueixen un fil conductor basat en el viatge que realitzen a través de diferents èpoques de la història gràcies a la màgia que els atorga una llançadora màgica, punt de partida del primer conte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa