MónTerrassa
Noms destacats en el nou Maleducats, festival de música urbana a Terrassa
  • CA

Els argentins Wos i Ca7riel i promeses de l’urban com Beny JR o Quevedo completen el cartell del festival Maleducats de música urbana que se celebrarà a Terrassa just desrés de la Festa Major. S’uneixen als de Bizarrap, Ptazeta i Lildami, l’alma mater de l’esdeveniment.

Els argentins Wos i Ca7riel son els dos noms destacats que s’integren al cartell del Festival Internacional de Música Urbana de Catalunya, el Maleducats 2022, que se celebra a Terrassa (Vallès Occidental) els dies 15 i 16 de juliol, La proposta es desenvoluparà a la masia Els Bellots per ondar veu als exponents d’aquest estil musical. L’organització de la cita, va anunciar al desembre els primers noms que integrarien la doble jornada de concerts amb el productor més influent de l’urban llatí, Bizarrap, a més de Ptazeta i l’impulsor del festival, el també terrassenc Lildami. La cita també programa noves promeses del so urban estatal com ho son Beny JR, Quevedo, Aleesha, Paula Cendejas, Mushkaa, Juieta, Xavibo Zetak i Doble.

Un dels màxims exponents del rap i del “freestyle” llatí

Wos és un jove cantant argentí i un dels màxims exponents del rap i del “freestyle” llatí, fet que li han permès guanyar la RedBull Batalla de Gallos, la competició més important a escala mundial d’aquest estil musical. A ell se li sumen altres noms de l’escena internacional, com els també argentins Ca7riel i Paco Amoroso, així com altres de l’Estat, entre els quals el cantant d’origen marroquí Beny Jr, el canari Quevedo, la madrilenya Paula Cendejas, el navarrès Zetak, artistes balears com Aleesha i Xavibo i catalans com Doble, Mushkaa i Julieta.

Tots ells se sumen als noms ja  presentats al desembre, com el productor i DJ argentí Bizarrap, un dels màxims representants de la música urbana llatina, i que suma diverses nominacions als Grammys Llatins i centenars de milions de reproduccions de les seves cançons a plataformes digitals. També la canària Ptazeta, una de les artistes urbanes emergents amb més projecció del moment, i Lildami, el màxim exponent de l’urban català.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Nil a març 10, 2022 | 10:44
    Nil març 10, 2022 | 10:44
    perquè a la seva web no hi surt el nom dels artistes ni quin dia actuara cadascun ni res de res? si no arribu a llegir el diari ni mentero

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa