MónTerrassa
AVUI és el dia. Netflix busca figurants a Terrassa
  • CA
Javier Rey i Adriana Ugarte, protagonistes de ‘Hache’ | Netflix

!--akiadsense-->

Avui dissabte 29 de setembre, Terrassa acollirà un gran càsting a la Casa Soler i Palet per escollir figuració per al rodatge de la sèrie ‘Hache‘ produïda per Weekend Studio. Aquest nou nou thriller amb accent espanyol se suma a la reconeguda plataforma NETFLIX, darrere de ‘Las chicas del cable’ i ‘Élite’.

Després d’acollir ‘Recuerdos de la Alhambra’, també per a Netflix abans de l’estiu, Terrassa torna a acollir una sèrie de ficció que constarà de vuit capítols d’una hora i que està produïda per Weekend Studio. Acabada d’aterrar al Parc Audiovisual de Catalunya, la productora fa ara la crida a totes les persones d’entre 16 i 70 anys de Terrassa i rodalies que vulguin fer el càsting i optar a passar al grup definitiu de figurants que participaran en ‘Hache’.

A més de l’edat abans esmentada, la productora demana als interessats portar còpia del DNI, Num. de la seguretat social i Num. de compte bancari. Aquells que passin el càsting del dia 29 podran participar de manera remunerada durant el rodatge. La cita, doncs, és el dissabte 29 de setembre de 10 a 18 hores a la casa Soler i Palet del C/ Font Vella 29 de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa