MónTerrassa
Neteja a fons als museus i biblioteques de Terrassa per a la reobertura
  • CA
La BCT obrirà les seves portes l’1 de juny | Marcel Marsal

!--akiadsense-->

L’Ajuntament de Terrassa està treballant per obrir al públic el Museu de Terrassa, les biblioteques i l’Arxiu Històric, progressivament, a partir de l’entrada a la Fase 1. Actualment s’està fent una neteja a fons i revisions de manteniment de tots aquests equipaments. En paral·lel, es treballa també en la valoració de riscos laborals i en la dotació de mitjans de protecció per al personal. Es preveu que durant la primera quinzena de juny comencin a obrir aquests equipaments.

L’1 de juny les biblioteques, que atendrien només visites concertades pel servei de préstec. No es permetrà, de moment, fer ús de les sales de lectura. La BCT obrirà amb el seu horari habitual (matí i tarda) i la resta només en horari de tarda, excepte la BD5 que de moment no obrirà per no poder fer-ho amb garanties de seguretat. L’1 de juny és també la data prevista d’obertura de l’Arxiu Històric, també exclusivament per a visites concertades.

Entre el 3 i el 10 de juny es preveu l’obertura de les diferents seccions del Museu de Terrassa (Casa Museu Alegre de Sagrera, Castell Cartoixa de Vallparadis, Seu d ́Ègara) restringint l’accés a un terç de l’aforament i rebent només visites concertades. El Convent de Sant Francesc i la Torre del Palau reobriran a la tardor, amb la nova programació de visites de grups. Altres equipaments, com ara els teatres municipals, l’Auditori, la Sala Muncunill i la Masia Freixa, obriran, segons les previsions actuals, durant la Fase 2.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa