MónTerrassa
Un nen de Terrassa protagonitza un famós musical a Madrid
  • CA

Un nen de Terrassa ha estat escollit per formar part del planter d’actors d’un famós musical que es durà a terme a Madrid. Gio García (Terrassa, 2013) és un dels petits actors que donaran vida al jove Charlie, protagonista de l’obra “Charlie y la fábrica de chocolate”, de Roald Dahl.

L’espectacle s’estrena el pròxim 17 de setembre dins de la programació de l’Espai Ibercaja Delicias, a la capital espanyola. El musical té una duració de 2h. 30 minuts (descanso inclòs), i atesa la previsió de diverses sessions a la setmana, i l’edat dels protagonistes, s’ha decidit repartir-ho entre quatre actors. D’aquesta manera, a més de Gio García, el paper de Charlie estarà interpretat també per Rafa Mata (de Madrid i de 9 anys), Martín Luis Abello (Madrid, 2014), i Alan Víctor Miranda (El Molar, Madrid, 2012). Tots ells, malgrat la seva curta edat, tenen experiència en el món teatral.

El terrassenc, per exemple, l’hem pogut veure en una vintena de curtmetratges i espots televisius, a més de fer de model des de ben petitó. Ha actuat amb Macarena Gómez, Daniel Grao o Nerea Barros, i més recentment li hem pogut veure els seus dots com a cantant gràcies a la seva participació al concurs televisiu La Voz Kids, on va superar dues rondes classificatòries.

Un musical d’èxit assegurat

El jove Charlie Bucket i quatre guanyadors més del bitllet daurat, viuran una experiència que els canviarà la vida per sempre. Guiats pels famosos treballadors de la fàbrica, els Oompa-Lompas, descobriran el món imaginari de Willy Wonka, un món ple de cascades de xocolata, esquirols ben bojos i un gran ascensor de vidre… A més de moltes més sorpreses.

És un musical basat en la increïble història escrita per Roald Dahl, que va ser adaptat al cinema a la pel·lícula Un món de fantasia, del director Mel Stuart l’any 1971; i més recentment, l’any 2005, de la mà de Tim Burton en la mítica Charlie i la fàbrica de xocolata, amb Johnny Depp com a Willy Wonka. El musical es va estrenar per primer cop al West End de Londres el 2013, trencant tots els rècords de taquilla fins l’any 2017. Des d’aleshores, es troba de gira, on ha passat des d’Estats Units, fins a Austràlia, Itàlia, Noruega, Brasil o Dinamarca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa