MónTerrassa
Neix LATENT, el festival del disseny i la creativitat emergent a Terrassa
  • CA

Neix el festival LATENT, una celebració del disseny, la creativitat i el talent emergent a Terrassa. Es tracta d’un festival de nova creació que neix amb l’objectiu de difondre i empoderar el talent creatiu sobretot en els àmbits del disseny i les arts digitals. El festival tindrà lloc del 4 al 7 de novembre a diferents localitzacions de Terrassa, i aplegarà professionals del sector del disseny, en les seves diferents disciplines.

És un projecte que neix gràcies a la iniciativa de suport econòmic al sector professional artístic, Terrassa Crea, impulsada per l’Ajuntament de Terrassa a través del Servei de Cultura, que ha subvencionat un total de 28 projectes culturals vinculats a diverses disciplines -arts escèniques, música, arts visuals, literatura i pensament-.

Durant aquests quatre dies, la ciutat de Terrassa es convertirà en l’epicentre del disseny acollint un total de 13 conferències, 2 concerts, 2 exposicions, 2 masterclass, 2 workshops i 1 speedmeeting. Conrad Roset, Hey Studio, Javier Jaén o Íngrid Picanyol són alguns dels artistes que formaran part d’aquesta primera edició del festival que busca promocionar, empoderar i donar veu al talent emergent de la ciutat sobretot en l’àmbit de les arts gràfiques i digitals.

Dins la programació, que tindrà com a fil conductor la creativitat i les noves tendències, destaquen les conferències de reconeguts artistes que parlaran sobre la seva trajectòria professional. La música també serà present a LATENT amb els concerts de IHHH & Desilence i Ikram Bouloum, ambdos propers al gènere electrònic i que combinaran l’audiovisual amb la música. 

Una altra de les activitats més destacades seran els DIÀLEGS LATENT, una taula rodona on professionals terrassencs del sector conversaran de manera informal sobre les tendències creatives actuals. A més,el festival també ha volgut apostar per la formació i l’aprenentatge, oferint dos tallers i dues classes magistrals amb experts en la materia. 

Amb això, un dels objectius principals d’aquesta primera edició és promocionar i destacar projectes locals i alhora posar en relleu el talent emergent terrassenc.

La programació i la reserva d’entrades ja està disponible en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa