MónTerrassa
Musicals, tributs, màgia i dansa a la Factoria Cultural de Terrassa
  • CA

La Factorial Cultural de Terrassa presenta musicals, tributs, màgia, teatre i espectacles familiars a 39a Temporada BBVA de Dansa, on l’escenari s’omplirà de quinze espectacles de disciplines molt diverses. Adrià Fornés, director de La Factoria Cultural, ha explicat que a partir del mes de febrer i fins al juliol del 2022 es podran veure una trentena de propostes: “Mantenim l’objectiu d’arribar a un públic divers i d’edats molt variades oferint una programació on hi té cabuda tota mena de gustos i sensibilitats”. Aquesta última temporada de tardor han gaudit de la programació més de 12.000 espectadors.

Entre els caps de cartell trobem cares conegudes en l’escena teatral com Sara Espígul i Biel Duran (Ovelles), el Mag Lari, David Guapo, i Joel Joan amb El Gran Comediant. La temporada també recupera alguns exitosos tributs a grans mites de la història de la música, com Michael Jackson, Queen, o The Beatles. El públic adult també podrà gaudir de dos musicals, un que evoca l’èxit cinematogràfic The Full Monty i l’altre inspirat en un títol de la literatura universal Romeo y Julieta.

La temporada porta també espectacles per a tota la família amb el concert “Beatles for kids”, el musical “El llibre màgic”, la dansa familiar “Giselle”, i “Antoine”, el musical que narra la història de l’autor d’El Petit Príncep. La 7a Temporada Simfònica de l’Orquestra Simfònica del Vallès a Terrassa, portarà dos títols: “El Rèquiem de Verdi”, amb el cor d’Amics de l’Òpera de Sabadell, el Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados i el Cor Ciutat de Tarragona, i “La novena de Beethoven” amb la Simfònica del Vallès i el Cor de Cambra de l’Orfeó Català.

9 companyies de dansa a la primavera

A la primera part de la 39a Temporada BBVA de Dansa es podrà veure una representació de companyies molt diverses. Veurem propostes contemporànies de la mà de “Crea Dance” by Maria Rovira, Asun Noales, Alonzo King Lines Ballet, Kibbutz Contemporary Dance Company i Ailley II. També hi té cabuda la dansa clàssica interpretada pel Russian State Ballet amb orquestra i la dansa espanyola amb la Compañía Antonio Najarro. Com cada any, se celebrarà de nou una Gala Internacional d’Homenatge a la Dansa i tindrà lloc una nova estrena produïda per la Factoria Cultural de Terrassa amb el PAR en Dansa i les coreografies d’Iratxe Ansa i Igor Bacovich, “Tell me Telleman”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa