MónTerrassa
La música, protagonista de la nova sessió misteriosa de Terrassa Secreta
  • CA

Penúltima sessió de la proposta artística Terrassa Secreta, organitzada per la productora L’Embarral des de l’any 2016, a la nostra ciutat. Aquest dissabte, 18 de setembre, tindrà lloc l’espectacle lligat a la música. Serà al restaurant i espai cultural La Revolta (carrer Volta, 5), a partir de les set de la tarda. L’edició del 2021 ha estat marcada per la Covid i les restriccions que han obligat a replantejar el format i les ubicacions. Tanmateix s’ha mantingut l’esperit: el públic que s’inscriu només coneixen quina disciplina artística és la protagonista però no saben ni el nom de l’espectacle, ni la companyia que actuarà. S’ha mantingut doncs el factor més característic: el secretisme o misteri.

Es tracta d’un ambient únic que ve acompanyat per una petita degustació de productes ecològics i de proximitat. És un grup reduït de persones expectants i amb molta predisposició a gaudir de l’esdeveniment cultural, ja sigui teatre, cinema, dansa, o en aquest cas, música, la qual compta amb la col·laboració de la Casa de la Música. El preu és de 20 euros i es pot adquirir l’entrada clicant aquí. A més, el restaurant oferirà servei de sopar en acabar l’actuació (amb prèvia reserva al 667854304).

El darrer espectacle dins del cicle Terrassa Secreta 2021 tindrà lloc el 9 d’octubre, i en aquella ocasió la temàtica o disciplina artística escolida i que és l’únic que coneixeran els assistents prèviament a l’acte és que serà “Impro” (Improvisació).

Qui és L’Embarral?

L’Embarral és una productora artística de model associatiu, basada en l’economia social. Neix a Terrassa l’any 2014 de la necessitat d’unir les professions i inquietuds dels seus membres professionals del sector. Creuen en la cultura com a eix vertebrador de la societat, és per això que enfoquen la feina des del Km 0. Es troben ubicats al Districte Zero de la ciutat de Terrassa i des d’allà donen a conèixer les seves inquietuds i passió per l’art.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa